minikbebegim19 Sırtım feci ağrıyor zaten pecete ile sildim kırmızı gibi değilde çok pembe gibiydi nişan mı hastaneye gitmem lazım mı şuan Ayyy
2bebekannesi_ minikbebegim19 e ağrın varmış yaaa ağrın normalden fazla ise tabiki git evdemi dogurcan kıııaaaaaggggzzzz😃
minikbebegim19 2bebekannesi_ kasıkta yokki sırt ve belimin ortası gibi ağrı çok fena birde sümüksü mü olması gerekiyormuş
minikbebegim19 Ece003 kız nişan mı ki bu bilemedim ya sümüksü mü oluyormuş oturuyorum öyle kalakaldım
Imasleeper minikbebegim19 doktorum bana 36 da doğum normal dedi sadece kilosu az gelir yoksa o haftalar doğum için olabilir haftalar dedi yani gönlünü ferah tut 🥰
Imasleeper minikbebegim19 Ben daha 30 dayım canım gelemedim oralara :))) ama kilonun fırlama yaptığı yer 36 dan sonrasıymış muhtemelen 2.500-3 arasıdır o haftalarda da banu çiftçinin kitabında da 36 haftayı ortalama 2650 felan veriyor
Imasleeper Imasleeper için rahatlasın diye şunuda attım bu arada banu çiftçi 36.haftayı 35-35+6 arası değerlendiriyor.
minikbebegim19 Imasleeper aaa çok teşekkür ederim sanaaa aşırı heyecan yaptım doktor cvb yazmadı aramıyorum da bu saatte öff beklesemmi sabahı