Bebetonunannesi Canlar tam 15 haftalık oldum bugün boğaz ağrısı şikayetiyle gittiğim hastaneden testim pozitif olarak çıktım 😢 Çok ağrılarım var ne yapmak lazım deneyimlilerden cevap bekliyorum 😢
Emine003 Bebetonunannesi Rabbim şifa versin inşallah canım 🤲 bilgim yok canım üstte kalsın bol c vitamini al bilenler yazar inşallah
gozgozanne Bebetonunannesi ben de pazar günü öyle çıktım senin gibi tedirgin oldum.Ama baktım okudum olan tanıdıklarımdan falan bebeğe bir şey olmuyormuş kendimizi stres yapmadan güçlü tuttmamız gerekiyormuş. Bol sıvı bol vitamin dedi bana doktorum.portakal mandalin limon kivi tavuk suyu çorba protein dikkatli beslenmek gerekiyormuş.gecmis olsun. İnşallah bir an önce iyileşiriz bebeklerimizde bir şey olmaz 🤗
Prnss__24 Bebetonunannesi çok iyi beslenip dinlenmeyle geçen bir hastalık canım benim bugün son günüm Allah’a şükür çok iyi beslendiğim ve iyi dinlendiğim için hemen toparladım çoksa ağır atlattım oysaki 👍👍
bluees1207 Bebetonunannesi covit bebeğe zarar vermiyor yada geçmiyor korkmayın yapmanız gereken tek şey güzel beslenmek ve mecbur kalmadıkça parol dışında ilaç içmemeniz gerekir ama doktorunuz verdiyse tabiki onun bildiği birşey vardır onun verdiği ilaçları kullanırsınız. Bol bol temiz hava alın kendinizi covit ilan etmeyin normal bir grip nezne gibi düşünüp o şekilde hareket edin 🙏🏻 Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum