ppapatyaa meraba ben dogum yapicam az haftam kaldi ped alinmadi gerektigini soylediler ama ben simdi lohusa kulodu gordum tek kullanimlik acaba rahat oluyo kullanan varsa hangisini tercih ettiniz hangisi daha kullanisli lohusa pedimi yoksa lohusa külodumu
EbruCnr ppapatyaa Depend kullandım. Çok rahattı. Tavsiye ederim. Fakat sezaryen olursan ilk 2 gün kullanabiliyorsun. Sonrasında dikişleri açıkta bıraktıkları için terleme yapar diye önermiyor doktorlar.
Ardanyal ppapatyaa Merhaba! Bende 9 gün önce doğum yaptım. Kesinlikle ilk gece için lohusa kilodu alın derim. Ev için normal uzun kalın ped ideal. Ama doğumdan hemen sonra fazla kan geliyor sağa sola çıkıyor malesef
Hyryshn Dipent var ondan al. Bir hafta önce doğum yaptım Sezeryan. En buyuk bedenini aldim rahat olsun diye tam oldu.Aldığım en iyi şeydi sanırım. Ama ped de al yanına
Baloglumveannesi Hyryshn canım kaç kilosun bizde mi en büyük bedenin almalıyız acaba ben 72 kiloyum doğum yapana kadar 75 olurum sanırım kaç beden almalıyom yardımcı olabilir misin
Skdag Hyryshn acaba kaç kg sunuz?Ben 32.haftamdayim çanta hazırlamaya başladım sizce M mi almalıyım L mi?Tşk ederim
Sulemrahkuzey Canım bi paket depend al kanamanın yoğunluğuna göre pede dönersin ama pedin uzun olmasını tavsiye ederim
Ardanyal Baloglumveannesi 2 paket alın herşeye ramen içinde az oluyor zaten. Bekletmezsiniz değiştirirsiniz sıksık
Ebrar34 Depend aldım ben normal doğum yaptığım için pek kullanamadım çok yaktı sık sık değiştirsem de rahatsız etti beni normal ped aldım o da aynı bunlar hep pişik yapıyor yakıyor şimdi normal atlet kesip koyuyorum en rahatı bu artık
Hyryshn Skdag ben 90 kilo dum L almıştım. Ama o an acın olduğu için ne kadar geniş olursa o kadar rahat ediyon
Gozdealpu Kontrole gittiğinizde Hastanenize sorun önce. Benim sezaryen olduğum hastane yürüyene kadar hasta bezi kullandırttı. Paketi açmıştık Depend 2 tane kullandım kullanmış olmak için. Eve gelince normal pede geçtim çünkü