Aysuu06 Arkadaşlar merhaba Ankara medicana hastanesinde doğum yapan yada yapacak olan varmı arastırıdnız mı gidip gördünüz mü hastaneyi düşünceleriniz neler yardımcı olursanız çok sevinirim
edatopcu27 Aysuu06 merhaba 26 gün sonra medicana Ankara’da doğum yapacağım arastirmadim Doktorum orayla anlasmali çalışıyor çok konforlu ve rahat olacağımı soyledi tabi bunu Kendi ekibine güvendiği içinde söylemiş olabilir bilmiyorum ama hastanede bayaa iyiymiş benim içim rahat
Plllvr111 Aysuu06 2-3 gün sonra hem Medicana da doğum yapacağım hemde hamileliğimden önce Medicanada kadın doğumda çalışıyordum ☺️
edatopcu27 Aysuu06 Ben Prof.Dr.Kubilay Vicdana gidiyorum kendi ekibiyle girecek sezeryana aslen Medicana nin hekimi değil orada anlaşmalı çalışıyormuş kendi kliniği var
Aysuu06 Plllvr111 yaa ne şanslısınız benim doktorum da sevtap Hamdemir kılınç medicana öneriyor ama hastanenin kuralları çok katı refakatçi olayı birde normal bekliyoruz yA eşimde girecek diye çok istemiştim yA ama hiç birseye izin vermiyorlar
Nslihan Plllvr111 merhaba sağlıkla büyütün inşallah 🤲🏻 benimde medicana da olucak hemşireyim bende ama hastane kuralları nasıl ziyaretçi kabulü oda süsleme vs izin veriyolar mı? Bilgi verirseniz çok mutlu olurum
Plllvr111 Nslihan ziyaretçiler için bir saat söylemediler abartı bir kalabalık olmadığı sürece sorun çıkartmıyorlar. Oda süslemeye de bir şey demediler biz süsledik odamızı ☺️
Nslihan Plllvr111 bi kaç organizasyon şirketine sordum medicana izin vermiyo dediler ama sanırım büyük organizasyonlara izin vermiyorlar. Kendimizin süslemesine izin verirler belki. Siz oranın personeli olduğunuz için de izin vermiş olabilirler mii 🙈
Plllvr111 Nslihan yok hayır başka odalarda da beşik kapı süsü vardı ama evet organizasyona izin vermiyorlar, doğum zamanınızda haber verirseniz arkadaşlarıma söylerim size de yardımcı olurlar mutlaka kendi süslemelerinizde ☺️
Nslihan Plllvr111 yaaa gerçekten miii 🙈🥰 sağlıkla o vakti görelim inşallah da çok mutlu olurum valla. Bende hemşireyim ama orda tanıdığım yok. Yine burdan yazsam görürmüsünüz?