Birminikcivciv Kızlar doktor beş haftayla uyumlu dedi. Ama keseye göre mi dedi bebek gördü ona göre mi dedi bilmiyorum ? Neye göre hafta belirlenir? Keseye göre diyende var bebeğe göre diyende
SimgeTuna Birminikcivciv Ultrason kağıdına bak canım gs ya da gsd yazan kısımda 5w gibi yazıyorsa kesen 5 haftaya uyumludur crl yazıyorsa ki muhtemelen bu muayenede henüz ölçülmemiştir bebeğin 5 haftaya uyumludur
Birminikcivciv Elifpinar Yok kan değerime bakmadan direk ultrasında beş haftayla uyumlu dedi. Kese var evet ama neye göre dedi bilmiyorum
Elifpinar Birminikcivciv geç döllenme oldugu için keseye göre bakmış demekki kuzum Allah’ım kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰
Birminikcivciv Elifpinar Amin. Birde kesenin içinde ince kuyruklu çizgiden biraz kalın bişey var acaba o be bebek mi. Kafamda deli sorular 🥳🐣❄️
SimgeTuna Birminikcivciv Peki muayenede de anlatmadı mı bak bu kesen ya da bebeğimiz oluşmuş şu kadar diye? Bazen kağıtlarda yazmıyor ben de devlete gittiğimde üstünkörü bir fotoğraf verip geçiyorlar ama muayene sırasında anlatıyorlar