nursanyildiz Aletimin 5.gunu başlamak üzere 2 kutu klomen verdi doktorum çok fazla geldi ama bana kullanan var mı 2 kutu günde 3 defa
Sumeyye12012 nursanyildiz bende 1.ay günde bir kullandım tutmadı 2.ay günde 2 kere kullandım yani doktor ne dediyse o canım iç yani
Bisusbi nursanyildiz merhaba eşimde sprem azlığı,hareketsizliği vardı. 3 ay boyunca klomen kullandı eşim. Vitamin olarakta pharma supra verildi. Şu an 6 haftalık gebeyim. ❤️
Sumeyye12012 nursanyildiz ama yumurtalarım büyümüştü tam çatlama kıvamına gelmiş dedi hemen çatlatma iğnesi vurdu 21-22 mm olmuştu
Mehtapkz Sumeyye12012 ozaman kac catlatma ignesi vermisti canm benim doktorm 21 mm oldugunda 2 igne yazmis ikisinide vurulmistm anlamadim
nursanyildiz Sumeyye12012 ben hiç iğne vurulmadim bu ay inşallah doktor degistirdim vurulacam aynı anda cumartesi rahim filmi cektircem
Sumeyye12012 Mehtapkz bir tane verdi 4-5 tane yumurta büyümüş dedi hatta iki iğne ilk defa duydum valla
heyecanlianneeee Ben tek kutu kullandım o ay iğne bile vermedi yetmedi çünkü. Sonra iki kutu kullandım olgunlaştı yumurta
Krcaaa Bisusbi bizde de azlık vardı üç ay kullandı ama halen gebelik yok siz yazınca bi umut oldu bana inşallah sağlıkla kucağınıza alın
Bisusbi Krcaaa çok teşekkür ederim. İçinizi rahat tuttun. Benim hiç umudum yoktu ama oldu. Dilerim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı şekilde yavrunuzun haberini alırsınız ❤️