Cigdemm1 Hanımlar herkese iyi geceler diliyorum. Giresunda özel ada hastanesinde ikili test fiyatını biliyor musunuz ? Ya da genel olarak özel hastaneler fiyat nedir ? Devlette randevu bulmak aşırı zor eğer bulamazsam özele gideceğim.
Ilk_anneligim Cigdemm1 ikili ve üçlü test önermem. Detaylı ultrason için en iyi hatta özel dahi olabilir. Daha net ve kesin sonuç içeriyor b
Hayalim1234 Cigdemm1 geçen hafta gittiğimde sekretere sormustum 50 tl demişti grupta da 150 tl yazınca ben yanlış duymuşum diye düşündüm o yüzden size sordum teşekkür ederim.
Hayalim1234 Cigdemm1 şimdilik doktorumdan memnunum inşallah hep böyle gider güzel bir şekilde ayrılırız esra hocadan
Hayalim1234 Cigdemm1 11+4 günlük hamileyim nasip olursa 2 gün sonra ikili tarama testi için doktora gideceğim
Cigdemm1 Ilk_anneligim ikili test yaptırdım evet olasılık testi sonuç ne gelir bilemem kesin net bir şey değil ama her şeyin hayırlısı olsun inşallah
Hayalim1234 Ilk_anneligim ikili test ve ayrıntılı ultrasonun kesinlikle yapılması gerekiyor diyor doktorlar ben ilk hamileliğimde yaptirmistim çok şükür herşey normal çıkmıştı ama doğum esnasında kaybettim kucağıma almak nasip olmadı bu ikinci hamileliğim bunda da ikili tarama ve ayrıntılı ultrasonu yaptıracağım inşallah güzel sonuçlar aliriz .