Imasleeper tugbakilic doktoruma sprey kullanabilir miyim dedim oda evet dedi haftaya göre fark eder mi bilmiyorum ama 30 dayım ben
Gizemklc tugbakilic 6 aydır geçmedi benimde doktorm burun spreyi verdi ama gene aynı Allah kolaylık versin 8aylik olduk doğumda gecicek heralde
Patito__ tugbakilic cnm suyu kaynat icine kekik at bolca ve buharini burnundan derin derin cek acikdigini farkedeceksin bnde hep ise yarar acil sifalar🙏
linsmea tugbakilic canım okaliptus buharı yapabilirsin. Birde tuzlu suyu fısfıs formuna getir. Sirkeli su da yapabilirsin. O şekilde günde 2-3 defa sık içine çek yani inşaallah açılır benimde öyle tıkalı hep galiba o baş ağrısı yapıyor ☹️
tugbakilic Gizemklc hayır yani oksijen gitmiy9r resmen beynime artik filtresiz hava soluyorum resmen ağızdan nefes alinca. bebege zarari oluyormudur oksijem konusunda oda etkilenirmi acaba
Gizemklc tugbakilic bir zararı yoktur olsa doktorum söylerdi banada hamilelik döneminde oluyormuş bu durum çünkü öyle dedi banada yapicak bişey yok katlanıyoruz mecbur inşallah sizinki uzun sürmez geçer hemen
Imasleeper tugbakilic otrivine sıktım ama işe yaramıyor bi kere sıkıp bıraktım açmadı yani. Ağzım kuruyor artık benimde son 2 ay kaldı sabrediyorum burnumdan nefes almanın hayali ile :(
Aytflz Imasleeper okaliptus yağı kullanabilirsin canım az da olsa oluyor faydası ve yastığını yükselt