Imasleeper Aynur47 daha alacakların varsa yıkama hastane çantanı ne zaman hazırlıycaksan o zaman yıkayabilirsin
Son_Almila Aynur47 geçen hafta bitti ama çanta hazırlamadm 33+6 yım çanta ne zaman hazırlamam lazım ilk gebelik
Beyzan738 aksu5334 bende bebek ayari, narin yıkama flan yok.. Hangi derecede yikamaliyim 30 dk az kirli camasjr kısa ayari var.. Oburleri nornal hep
Sinem_20 Aynur47 34+4 oldum temizliğimi bitirdim ama kıyafet sadece koyu renklileri yıkadım beyazlar kaldı ütülemedimde öyle duruyor🤦♀️
kubra_15_07 Aynur47 yıkadım yerleştirdim. Çantam hazır herşey tamam. Çünkü oğluş erken gelme derdine düşmüş. 🤔
Kamusbuglem Aynur47 yarısını yıkadım yarısını yıkayamadım 😂😂 cnku bu halimle eve boya badana yaptırdım temizliklerim bitsin hemen yıkayıp ütülücem inşallah
Glsm_ İllaki yıkanıp ütüleniyorlar..ne kadar erken o kadar iyi..son haftalar ağrıdan yada ağırlıktan uğraşmak daha zor bence..bende bugün yıkadım.31.hafta.34 gibide çantayı hazırlamayı düşünüyorum
aksu5334 Beyzan738 Hiç bakmadım bende var mı diye🙈 ben hep beyazları 60la renklileri 40 la kısa programda yıkarım yine öyle öyle yaptım. Tek fark sabun tozu kullandım duru granül o kadar