Hazinem Hamile kaldığım günden beri çok şükür yaşamamıştım ama sanırım başıma geldi insanın canını acıtıyo herhangi bir önerisi olan var mı bunun için
Ceviz Ben burada bir kaç arkadaşın dediğini denemiştim bana iyi gelmişti ☺️ Geceden 3 4tane kuru kayısı yiyip üzerine ılık su içip yatıyorum faydasını görüyorum ☺️ Umarım size de çare olur ☺️
Duyguynrky Ben de yaşıyorum 4 gündür şey yapıyorum kayısı armut koyuyorum suya (1.5lt) bekletiyorum bir gece sonra sabahtan içindekileri yiyorum gün boyuda suyu içiyorum biraz daha rahatım
Asliii35 Aç karna sabah uyandığın gibi bir bardak kefir ve uyumadan önce bir bardak kefir tertemizsiiin ☺️
Seten Bendede aynı problem var hatta hafif hemoroid problemide var bende bütün biraz sabah kan geldi peçeteye Demir ilaçlarıda kabızlığı arttırıyor sanırım
goncacan Duphalac dışkı yumuşatıcı surup var hamilelerde kullanabilir bi de magnezyum da ac karna içildiğinde diskilamaya yardımcı
Mutlulugum Sulu yemekler ye canim bende 5 gun cektim en sonunda iyice acimaya basladi acile gittim kac saat hastanelik oldum ilac koydular oyle yapabildim. Sakin bekletme bebek icinde iyi degil
Muhammedamine Hamilelik10 ben aç karna içiyorum daha çabuk etki gösteriyor ama ben haftada bir kere içiyorum yetiyor o olmadan hastanelik oluyrum 🤦🏻♀️
Hamilelik10 Muhammedamine bende çok kötü durumdayım, önceki hamilelikte her gün içiyodum başliyim yine diyorum.
Muhammedamine Hamilelik10 erken doğuma düşüğe sebep oluyormuş benim çok sancım oluyor ağlıyorum ıkınmaktan korkuyorum değmez yani bana yağdı kayısıydı bilmem neydi fayda etmiyo beni boşu boşuna şişiriyo .