[silindi] canım benim rabbim gönlüne inşirah versin, yaşadığın imtihan çok büyük, benimde bir bebeğimi 8 aylıkken karnımda vefat etti, hastaydı. Sana verebileceğim tavsiye, bi süre ara vermen, yani 4-5 ay en azından. Ve bu süreçte motivasyonunu yüksek tutman, eşinle muhabbetini kuvvetlendirmen, çok güçsüz düşersen ikinizde modunuzu düşürürseniz zsten olması daha da zorlaşır. Bu imtihanı kabullenip Allahtan daha iyisin daha hayırlısın istemen çünkü Allahın böyle bir vaadi var. “Resullah (sav)'ı şunları söylerken işittim: "Kendisine bir musibet gelen müslüman Allah’ın emrettiği: "İnnalillahi ve inna ileyhi raci’un, allahümme ecirni fi musibeti vahluf li hayran minha: “Biz Allah’ınız ve ancak O’na döneceğiz. Bana bu musibetim için ücret ver. Ve bana bunun arkasından daha hayırlısını ver” derse Allah o musibeti alır ve mutlaka daha hayırlısını verir." Hadisi şerif canım.
Çaresizsin aciziz bu zamanda yapacağın dua ağzından cıkan sözler çok önemli. Tavsiyem hacet namazı kılman her gün. İnşaallah bu sıkıntıdan cıkacaksın hayırla bebek sahibi olacaksın sadece biraz zamanı var demek ki. Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin🤲🏻💕