elifaliunaldi [silindi] ben arkadaşın zoru ile yaptım, bana kalsa iki aylıkken öğrenirdim herhalde, siz bilirsiniz , çok heyecanlı bir süreç, ilk defa yapmama rağmen, silik çizgiyi görmedim ve azda olsa moralim bozulmuştu..
[silindi] Sumeyye12012 ayy yok moralimi bozamam yapıp, test yapıp çıkmayınca üzülüyorum ama adet olunca üzülmüyorum o kadar
Kivircikkuala İnşallah gönlünüzce olur herşey bende test yaptım negatif ama gelen giden yok EsRA47571
[silindi] [silindi] biliyorum canım bende öyleyim ama en basta stresin ne kadar etkiledigini biliyosundur, o yüzden kendini oyalamak için elinden geleni yap o psikolojiye girme sonra çok üzülüyosun🙁
EsRA47571 [silindi] bilmiyorum çok moralim bozuk 😢 Rahat bi insan değilim olamıyorum 😢 biliyorum kafaya takmayınca olacağını ama asla yapamıyorum 1 dış gebelik ameliyatı yaşadım sağ tüpüm alındı o yüzden aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
[silindi] [silindi] ilk denememiz 7 aylık evliyim olursa çok mutlu olurum ama olmazsa daha yeni başladık ☺️
mltmsytgncr Adetim 2 gün gecikmişti bende Erken Gebelik Testi yaptım çift çizgi çıktı sonra normal Gebelik Testi yaptım oda belirgin çift çizgi çıktı
[silindi] [silindi] haa sen ondan heyecanla bekliyosuuun😂😂 allahım inşallah aratmadan nasip eder isteyen herkese 🙏 benim 1.5 yil oldu
[silindi] [silindi] evet 😂 bide çok sabırsız bir insanım başka bir şehirdeyiz tek kaldım arkadaş çevrede yok olsa geçer zaman 🤣
sema080117 Ben adet olmam gereken günde olmadığım için test yaptım dayanamayıp ve pozitif çıktı 😍 Sonra gidip kan testi yaptırdık daha adetim gecikmemişti bile doktor hamileliğin yeni başladığını söyledi hemen öğrenmiş oldum :)) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏🏻