aysecuhadar42 1 haftadır diş çürüğü ağrısından duramıyorum,, Ne yapmalıyım Hanimlar yardımcı olun lütfen..
Bernako aysecuhadar42 kaç haftalıksın ? Doktorunla görüşüp adrenalinsiz anesteziyle tedavi yaptırabiliyorsun.
gulfemsvnc aysecuhadar42 zeytini ortadan ikiye bölün, ortasına tuz döküp ağrıyan dişinize basın. ağrısını ve acısını hafifletiyor
Denizyildizii aysecuhadar42 doktora git cnm. Burada verilen tavsiyeler eğer iltihap varsa dahada kötüleşmesine sebep olabilir
Bernako aysecuhadar42 haftanda büyükmüş ben ortodonti tedavisi gördüğüm zaman ihtiyacım olmuştu başka bir işlem olacaktı kadın doğum doktorum adrenalinsiz anesteziyle yapılabilir yazısı vermişti
Cemrreedemirci Doktora gidin hafif lokal anesteziyle çekerler kurtarılabilir bı şeyse dolgu vs cozum üretir doğum sonrası halledersin. Karanfille onla bunla olacak iş değil o diş ve kulak ağrısı doktorsuz nerdeyse imkansız
Lulikli aysecuhadar42 doktorlar 2. Trimesterda diş tedavisini uygun buluyorlarmış. Doktorunla görüşüp biran önce dişini yaptır bence canım geçmiş olsun
Herding_1433 aysecuhadar42 yaklaşık 1 aydırlı çekiyorum karanfilmiş zeytinmiş boş iş Rabbim kimseye çektirmesin cidden çok zor ben artık dayanamıyorum kadındoğum doktorumdan onay alıp antibiyotik kullanmaya başladım ağrım kesilince kanal tedavisi olacak ağrımasının sebebi iltihaplanması zaten tek tavsiyem 2,3 saatte bir tuzlu gargara yap ve ihmal etme doktoruna danış