Ssde Kızlar 12+3 doktorum erkek dedi net dedi hatta pipiyide gösterdi ama burda çoğu kişide yanilma olmus benim gibi öğrenip değişmeyen varmi acaba
MerveEbru Ssde bi kaç doktora daha görün bence cinsiyeti net söylemek için oldukça erken son ana kadar koz bilen arkadaşım vardı 😅😅
Sunay_selcuk1 Ssde benim erkeğe benziyor demişti hatta bende pipisini gördüm sanıyordum meğer kordonuymuş canım 20 haftaya kadar bence emin olma
poyrazinannesi1 Erkekte pek değiştiğini duymadım. Bize de o haftalarda erkek demişti doktor, değişmedi.
Ceren12 Yani domtorunuz eyer pipiyle kordonu ayırt edebiliyorsa net dediyse sıkıntı olmaz bence kimi doktor karıştırıyor kordonla
Ssde Ceren12 aynı doktor kizimida 13 de bilmisti bundada kesin dedi bizede gösterdi hatta dedim kordonla karışmasın die yok bak burda iste dedi bakalm 2 gjn sonra yine gidicem burda okudum kafam karıştı sadece
Ssde MerveEbru aynı doktor 13 haftalikken kizimida bilmişti ama bu erkekte yanilma cok olyo die biraz kafam karıştı suan 16 haftaligim 2 güne randevum var bakalm hayirlisi
Ssde Sunay_selcuk1 ya 2 kızımdada erken öğrendim hic yanilma olmadi bundada direk söyledi erkeklerde yanilma cok olyo die kafam karıştı onuda sordum doktora kordonla karışmasın die yok hayır bak burda dedi bakcaz hayirlisi sağlıklı olsunlarda önemi yok