Belinay0922 Arkadaslar kanamam vardi bi arkadas proluton depot igne vurdur dedi sizce etkili mi düşük icin.
Funday35 Belinay0922 Evet canım ben gebeliğimin başından beri vuruluyorum erken doğum riskim var diye
FeriDee Belinay0922 doktor yazmadan vurulmaz reçete istiyorlar acile gidin düşük riskiniz varsa zaten verirler
Belinay0922 gldn065807 etkili mi sizce vursam sorun olmaz dimi.Yok canim burdaki acilde bakmiyolar ki bana diyo git yarin kadin dogum doktoruna gorun bende eczaci bi arkadasa sordum bu igneyi vur dedi sizce vursam mi?
Belinay0922 Funday35 ya canim ben az bi kanamam gordum acile gittim doktor bana dedi yarin kadin doguma gorun benim yapcagim bisey yok.
Belinay0922 FeriDee canim kanamam vardi acile gittim acil doktoru dedi benim yapcagim bisey yok yarin kadin doguma gorun dedi.Sizce vursam mi acaba ya korkuyorrum bebek duser diye.
gldn065807 Belinay0922 sen yarın kadın doğum doktoruna git ve reçeteye yazdır tabi doktorun gerek görürse öyle kullan evet etkili bir iğne ama bence önce doktoruna danış derim ve acilde vurdur igneni verirse doktorun
Papatya58 Belinay0922 doktorun muayne edip yazması lazım. Yakınlarda kadın doğum acil olan bı hastNe yok mu. Yoksa ayaklarınızı havaya kaldırın ve öyle yatın. Sabah erkenden hastneye. Duş vs almayın. Ve ani hareket yapmayın.
Belinay0922 gldn065807 canim kanamam cok fazla degil yarin doktorun onayini bekliyip mi vurdurayim yoksa simdi mi vurdurayim.
Belinay0922 Tugcevemercimek kanamam fazla degil sizce yarin kadin dogumu mu bekliyim vurduray mi yoksa simdi?
Tugcevemercimek Belinay0922 bana acildeki doktor yazmıştı hemen git ol diye sonra ertesi günü kendi doktoruma gitmiştim
Belinay0922 Funday35 hayir bana dedi benim yapcagim bisy yok yarin kadin doguma git.bi eczaci arkadasim onerdi bu igneyi sizce vurdursam mi vurdurmasam mi?
Belinay0922 gldn065807 yarin sabah erkenden doktora gitcem insallah sabaha kadar bisy olmaz dimi dusuk felan kanamam fazla yok
Tugcevemercimek Belinay0922 evet evet hatta kese kenarında kanama alanı vardı haftada bir bu iğneden olmuştum
Tugcevemercimek Belinay0922 kanamanı takip et eger pembe kırmızı ise yeni bir kanamadır eger kahve ise eski