Mavininbiri Didemkrgi Ben şu an 16. Haftadayım ve şu an ateş yutmuş gibiyim, nasıl bir yanma var anlatamam😖 Nasıl geçer bilmiyorum nefes almakta bile zorlanıyorum.
Nurcan4671 Didemkrgi valla 34 haftanın icindeyim uyutmuyor bile yatamiyorum sanki boğazımda atom parçalıyorlar keşke kussam azıcık rahatlarım diye bakıyorum artık olaya çok geçmiş olsun sizlere de çok zor gerçekten
Limonzeytin Didemkrgi Gaviskon şurup kullanılıyor gebelkte 3 ayı geçnce tavsıye ederim yok ilaç istemem derseniz taze nane yaprağı 4.5 yaprak koparıp çiğneyin iyi geliyor. Bende işe yaradı
Mavininbiri Didemkrgi Süt fayda edermi ki, bununla beraber mide bulantısı da çok oluyor su dahi içsem
Nurcan4671 Didemkrgi amiiiin hepimize en güzel şekilde kucaklarımıza alalım da bebisleri hepsi unutulur
Dlr48 Valla kızlar bende oyleydım doktorum gavisgpn surup ıcrbılırsın gunde dort kere dedi o bıle fayda etmez oldu hele yatarken sureklı yedıklerım agzıma gelıyordu ben careyı sıcak sütte buldum sıcak ballı sutte
Limonzeytin Didemkrgi Bide taze nane yaprağı koparıp yiyin 4.5 dal skntınz oldğnda zararı yok nanenin rahatlatıyor.
Mucizembenimm Arkadaşlar rennie tablet kullanıyorum ben oda anında kesiyor gebelikte de bir zararı yokmuş.