Emine4280 Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum kız çocuğu olup erkege hamile kalan ya da erkek çocuğu olup kıza hamile kalan anneler iki hamilelik arasında vucuttda illaki fark oluyor mu yoksa ikisininde belirtisi aynı olup cinsyt farkı oluyor mu ? Benim iki kızım var üçüncüye hamileyim kizlarim da çok rahat bı hamileliğim vardı sadece sabahları 7 haftalarda filan bulantı baslamisdi bunda daha bulantı bile yok .
melekzehra Emine4280 8 aylık kızımvar ilk gebeliğinde çok kustum günüm acilde doktorda geçerdi günde 18 saat uyurdum ayağa kalkamazdım şimdi ise 10+5 günlük hamileyim belli belirtiz bulantım var kendimi çok hafif hissetiyorum kızımda ise ayağa kalkamazdım
Wonderful_mom Emine4280 Valla şöyle diyim ilk kızımda kustum surekli bunda hic kusmadim.. ilkinde kilo aldim bunda hic almadim. İlkinde tiksindigim şeyler bu hamileligimde daha cok yedim sonuc bu da kiz 😂
Gamzeates Emine4280 bilmiyorum alakası var mı ama ben de biraz önce post açmıştım 😂 şöyle ki oğlum da popom dik seksi duruyordu bunda hamileliğim başından itibaren popom yayıldı karnım oğlum da top gibi büyüdü kızım oluyor Allah nasip ederse büyümeye başladı karnım yuvarlak yanlarımı da doldurarak büyüyor 😂 ama bulantı konusuna gelince her ikisinde de erken kesildi bulantılarım Ay bilemedim yani ama illa ki farklılık olucak inanın haftanız büyüyünce anlıycaksınız 😂
Dilhunizade Emine4280 ogluma gebe kaldigim andan dogum yaptigim gune kadar klozet basindaydim ölümlere gittim mide bulantısından ama bulantı dışında dinçtim yani halsizlik vs.yoktu ve bebegim cok hareketliydi hala da öyle su an 2 yasinda… şimdi de kızıma hamileyim fiziken aynıyım fark olarak da bunda bulantim yok cok sukur ama halsizim belki oğlumun peşinde kosturmaktandir. Yani her gebelik farklı derlerdi de inanmazdım okulundaki hallerin bana travma olmustu ki cok sukur bu oyle olmadi
Elisa01 Bu belirtilerin cinsiyetle bir ilgisi yok tamamen farklı şeyler aslında kişiden kişiye de değişiyor :)
Emine4280 Elisa01 bu da mı kız diye düşünüyorum ya , çevremden hep şöyle duydum farklı bı cisniyete geçiş yaptığında vucutda farklılık oluyormuş 🤣🤣 bende hiç bişey yok yani kız hahah
Mizgin09 Wonderful_mom benimde öyleydi ilk kızımda 21 kilo aldım hep kustum ikinci kızımda ara ara kusmam oldu herşey yedim sadece 4 kilo aldım 3 ncüye hamileyim bundada kilo verdim kusmam yok miğde yanmam var ve sürekli uyku hali ve halsizlik
Esrasena Bünyeylemi alakalı bilemedim ama ben kızımda böyle zorlanmadım,oğln hamileyım 1 ayımız kaldı çok ağrım var,karnım çıktıkca öne çıktı ,fıtıkla birleşince anlıycagınız bana oğlan zor geldi.İnşallah doğumu kolay olur.Kızdada çok sancı çektim 🙄🤷🏻♀️
SinemKeskinsin1 Benimde ilki kızdı bulantıdan işe gidemiyordum yemek yiyemiyordum çok ödem olmuştu belki ilk diye çok dikkat etmeden yedim onla alakalı olabilir ama şuan ikinciye hamileyim bu erkek hiç bulantım olmadı hatta hamile olduğumu bile çok geç fark ettim sadece göbeğim kızımda yuvarlaktı mesela şuan daha sivri 😂
Saelif Emine4280 valla ilk hamileligim cok rahattim aman2 ci hamileligim mide bulanmasi bas donmesi yuzumde sararma solma cok cekdim acillere goturdu esim beni ☹
BusrAras- Emine4280 Benim bir kızım var simdi oğluma hamileyim ikisindede asırı bulantı yasadım tek ayıran sey oğlumda asırı tatlı aseriyorum gözümün önünde çikolatalar zıplıyor o durumdayım 😊
MerveEbru Emine4280 her bebekte Farklı oluyor bebekle alakalı aslında cinsiyetiyle değil 4 erkek çocuğu olan tanıdığım var hepsinde Farklı Farklı şeyler Yaşadı
NeseA Canım benim dördüncü gebelik 2 oğlum 1 kızım 21 haftalik gebeyim buda erkek😘 kızımda basen kalça hemen büyüdü ayak kıllarım geç çıktı idrar rengim koyuydu ve hep soldaydı çok az bulantım oldu ama sürekli halsizdim:) 3 oğlumda hemen hemen belirtiler aynı rahattım etten tiksindim idrar rengi acıktı ayak kıllarım çabuk uzadı karnım sivri oldu ayaklar ilk haftalarda çok üşüyordu aklıma gelen bunlar:) inşallah Rabbim kalbinde geçeni verir sana inşallah 😘🤲🏻
Emine4280 Çok merak ediyorum bunun cinsiyetini daha 8 haftalık hamileyim ama karnım çıktı çünkü iki kızdan da göbek kalmisdi ama alt göbek zayof ve uzun boylu biriyim sadece hafif göbeğim var oda yani kıyafet olmasa belli o yüzden hemen çıktı alt göbek olunca da bu da kız diyorum