Zmg7 Arkadaşlar karnım çok sertleşiyor bebek bir yerde toplanıyor gibi oluyor, karnıma ağrı giriyor sancı mı değil mi nasıl anlayacağım hiç bilmiyorum? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Bir de kalbime çarpıntı oluyor 😕
Kendineanne Zmg7 biz de 37+4 aynıyız inanın ki bazen doğurcam sanıyorum sonra tekrar yumuşuyor tekrar sertleşiyor doktor normal dedi nst de sancı çıksa da bişey yapmıyor alttan bakıyor açılma yoksa gönderiyor
Mihri-balim_ Zmg7 aynıyuz 37+5 karnim sertlesiyo hatta kasıklarımda sanki iğne batıyı gibi ama normal bence bundan önceki haftalarda da karnim sertlesiyordu .
Zmg7 Cocukluanne41 biraz düştü doktorum da karnın düşmeye başlamış dedi ama sancı nasıl bir şey bilmediğim için tedirgin oluyorum 😟
Cocukluanne41 Zmg7 sancılarını takip etmen lazm 5 dk bir 3 dusuyosa felan zaten cok farkli bi agri o cnm
Cocukluanne41 Zmg7 hurma ye son haftalarin daha guzel olur ilerler canim bende ilk dogumunda korkuyodum ama oyle olmuyomuş saglikla yavruna kavusursun insallah
Zmg7 Kendineanne daha bana alttan da bakmadı Çarşamba randevu var bakalım ne diyecek sizlere de yazarım
Kendineanne Zmg7 benim de yarın randevum var artık haftada bir çağırıyor. Allah kolaylıklar versin sağ Salim minikleri kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻