Gamze__79 Kızlar 19 haftalık hamileyim karnım çok agrıyo gaz dam dolayı benim gıbı olan varmı cbı cozum var mı masaj yapıldugı zaman birazda olsa rahatlıyorum ama tekrardan yine aynı oluyo
KiymetUzr Gamze__79 mideme vuruyor benimde çözümü arıyorum ama bulamadım hareketliyim bide gün içerisinde ona rağmen gaz sıkıntım var
nese-kasap Gamze__79 bende de var 16 haftalığız geçen hafta gaviscon verdi doktor onu kullanmaya başladım bakalım inşallah geçer
Betteb Gamze__79 ben de aşırı gaz sancısı çektim süt ve sütlü tatlı yemiyorum . Meyve sadece günde bir adet yiyorum. Bana bunlar dokunuyormuş şu an iyiyim
gebe_ebe Ben de 15 hafta ama başından beri hep aynı, bazen geçiyor, tekrar başlıyor, ya ishalim ya kabız, ortası olamadı. Çözüm bol su içmekmiş ama bu kez de yine tuvaletten çıkamıyorum. Ne yapacağız bilmiyorum
Gamze__79 gebe_ebe aynn ya kabız ya ishal bendede aynı durum aslında suyu da içiyorum sanırım daha cok içmek lazım tuvalete zaten sureklı gıdıyoruz
gebe_ebe Gamze__79 İçmesek de tuvaleti yol ettik zaten o da doğru 😄 ilerleyen zamanlarda geçer inşallah, daha da artmazsa
Gamze__79 Betteb Bende sütü her gün içiyorum acaba ondan mı oluyo ki nasıl ogrendiniz siz sütün dokundugunu
Betteb Gamze__79 doktor söyledi. kefir de içiyordum her gün içme dedi. Dikkat ettiğimden beridir gaz sancım yok . kalsiyumu ev yapımı yoğurttan alacağız .