Pamukkkkkk Bana uygun iyi bir hastane önerin lütfen emsey ne adatıpa gidiyorum ama para yetiştiremiyorum devlete randevu alamıyorum bir iki defa gittim ilgi yok hiç memnun kalmadım bildiğiniz daha uygun yer var mı
Eminedmr Pamukkkkkk bide sifa hastanesi var ama oranin fiyatini bilmiyorum arkadasim orda dogum yapti uygun diyodu soner beyde
Deletedmom_33 Pamukkkkkk Pendik Medipol muayene doç 250, diğerleri 225. Esra hoca ve Saadet hocayı öneririm. Aşırı ilgililer asistan olsun, doktor olsun, personeli olsun.
Rmzydmr Cevizlide vera hastanesi var ben oraya gidiyorum 160 lira sanırım normal ücreti ben 120 lira ödüyorum bir hemşirenin yakını oldugum için didem korucuyu tavsiye ederim ben çok memnun kaldım çok ilgili
Eckd Pendik şifa hastanesi Soner beye gidiyorum muayene 130 tl normal doğum 1800 sezaryen 3000 tl, doktorumdan memnunum bilgilendirmesi yönünden iki üç haftaya da doğum yapacağım
Senemturan Eckd normal dogum fiyati guncelmi ya baya uygun yuzyila gidiyorum normalde ama dogum muayene cok pahali oldgu icin devlette yapmayi dusunuyordm dogumu
happybaby123 Pamukkkkkk canım ben ersoyda esra hanıma gidiyordum 165 ti muayene maalesef 190 olmuş ama mecbur devam edeceğim doğum yaklaştı doktorumuda çok seviyorum😔😔
Eckd Senemturan evet takipli hasta olduğu için bu fiyat dediler ocakta zam uygulanmadı tek kötü yanı hastanede bebek yoğun bakım küvezi yokmuş yani ağır durumlarda yakın bi hastaneye sevk ediliyor bebek dediler inşallah sorun olmaz da sağlıklı doğumlar yaşarız
Esra255 Pamukkkkkk Canım Tuzla Devlet Hastanesine gidiyorum ben. Doktorumdan çok memnunum çok anlayışlı. Doktorum Meral Çevik. Özeller gerçekten çok çok pahalı.