Taze-annee Elisa01 ben karton bardak kahve,rezene çayı, kuru yemiş bar da koymayı düşünüyorum canım süt gelmesi için yardımcı oluyormuş. Kahve aşığı biri olarak canım kesin kahve çeker 🐣😻🥰
1umay1azra Elisa01 bence baya abartmışsın 😂 hele bebek için o aldıklarının yarisi dokunulmadan eve dönecek. Dediydi dersin 😇
Mrv58 Bendiyebiri ben bide şu an başka şehirdeyim iki haftaya kadr anca başlayacam başı seyler var ama ufak tefek 😏
Bendiyebiri Mrv58 bende devam ama dediğin gibi ufak tefek. Beni bir heyecan bastı. Ya erken gelirse ya bir aksilik olursa diye ☹️ Senin doğum şeklin günün galan belli mi peki ?
Sgokhan Mrv58 34+4 oldum daha 1 kıyafeti yok bebeğinin yenidoğan kıyafeti 3 5 hediye eden oldu hep 3-6 aylık bebde yebi alacağım bu haftasonu
Mrv58 Sgokhan neyi alıp almayacagimizi da karar veremiyorum küçük takimlwrdan şu an iki tane hastane çıkışı üç tane zıbın alt üst takımı var annemler almışlar onlar 6-9 aylık bir tane küçük takım var bende hepsini bir toplayacam bakıp ona göre alacagim
elifdefnece Elisa01 birçok doğum yapan arkadaşım gecelik almamı önerdi daha rahat olduğu için aklınızda bulunsun hayırla, sağlıkla gerçekleşsin doğumunuz🙏🏻🌺
2cucukanasi Elisa01 o zamsn çantan harika canım hayırlısıyla bebeğinle evine dönüşün kalıyor 😊 bende inşallah güç bulursam çantayı hazırlicam bu hafta
Bendiyebiri Elisa01 cumartesi randevum var henüz doğumla alakalı hiç konuşmadık ama normal herşey şuan. Çatı muayenesi falan yapar mı hiç bilmiyorum. Birazda korkuyorum açıkçası hiç alttan muayene olmadım 🙄 senin belli mi ?
Elisa01 Bendiyebiri bende haftaya salı randevum var normal istemiyorum ben korkuyorum salı günü sezeryan için konuşup gün alacağız :) kaç haftaya bir çağırıyor doktorunuz
Mrv58 Bendiyebiri o yönden bende korkuyorum erken olursa diye bu aralar aklıma takılıyor ama geçen gece acile gttim kasik ağrım vardı açılma da yokmuş sancı da birz rahatladim enfeksiyondan olmuş . Şu anlık doğum şeklim belli değil gebelik şekerim var şu an normal ama doktor sonlarda yükselir dusurulmeez kontrl altina alnmaz gibi olursa en geç 12 Mart’ta sezeryan olur dedi yoksa bekleriz dedi bakalm 🙄senn belli mi
Bendiyebiri Elisa01 aslında bende korkuyorum bazen sonra kendi kendime diyorum ki saatlik bişey belki 5 belki 6 belki daha fazla sonra rahat ederim. Sonra da tekrar korkuyorum 😂 bilmiyorum çok acıya dayanıklı değilimdir ama denemeyi düşünüyorum. Olmazsa sezaryen zaten. Ben en son 29 da gitmiştim işte bir ay sonra gel dedi bu hafta da yoktu doktor böyle geçe kaldım bundan sonra nasıl çağırırır hiç bilmiyorum gidince konuşup istersen buraya yazabilirim ☺️ Ay en azından senin belli olacak ne zaman olacağı ben ne yapayım bilmiyorum bakalım biraz daha zaman geçsin duruma göre karar vericem. Birde şey sorucam sana karnında sertleşme oluyor mu senin? Benim kız bir yerde toplanıyor sımsıkı oluyor karnım dokunuyorum ya taş gibi. Normal diyorlar ama ben biraz korkuyorum
Elisa01 Bendiyebiri bazen oluyor bende de evet :) bende pek acıya dayanıklı değilim o yüzden normal doğumu denemek hiç istemiyorum korkuyorum da erken gelir filan diye allahım inşallah olmaz öyle birşey 🤣🤣 git gide heyecan basıyor
Bendiyebiri Elisa01 yok yok korkma erkenden verir tarih inşallah Mart ortalarında alırsın galiba yavrunu kucağına ☺️
MrsMavis Elisa01 35+4 haftalık oldum bende çantayı kısmen hazırladım sadece bebisin kıyafetleri utulenecek beni bekliyor 🤣🤣
dlrglnc Elisa01 Bence gayet yerinde bi çanta olmuş , ama içine nescafe , biraz kuru incir kayısı falanda koyun ☺️ Arkadaşım öyle demişti kahve narkozun etkisini azaltıyormuş kendinize gelmeniz açısından iyi olabilir ordanda alınacak şeyler ama el altında olması daha iyi 😌
Busranurtopal Elisa01 ben de aynılarını koydum. Ek olarak kendime bir tane yelek, hastanede giymek için normal terlik, tarak, diş macunu, bir iki makyaj malzemesi ekledim(ertesi gün hastanede fotoğraf çekimi olacağı için)
Bendiyebiri Mrv58 kasık ağrısı benimde oluyor genelde ya gece rahat dönemiyorum maalesef ağrıdan. Birde benim karnım da çok sertleşiyor bir iki haftadır sende de oluyor mu ? Allah korusun inşallah zamanında gelirler. Bir alışverişe bakar aslında herşey. Şimdi internetten biraz bakıp sipariş vermeyi düşünüyorum birkaç eksiğini. Bugün arabasını aldık çok şükür. Sıkma canını halledilir inşallah ya. Yardım edecek biri varsa bide kolay inşallah 🙏🏻