Ayse_35 Biz çok hareketliyiz, ilk kızım da böyle değildi, bu daha hareketli mi olacak acaba😁 bugün itibariyle 32+1 olduk. Üç gündür çok fena uykum geliyor uyuyorum 🥱😴
kartanesi02 Dilhunizade ay aynı şeyleri yaşıyoruz bi kaç gündür adet sancıları gibi ağrılarım var bebekte çok hareketli 31+6 dayım 26. Hafta gittiğimde 1100 gr demişti bi haftada önde gidiyo dedi yani önde gitmesi sorun değil dedi sancı yapar falan gibi bişey söylemedi yarın randevum var bakalım ne diyecek ikinci daha zor oluyormuş kolay diyenler oluyodu ama bana çok zor geliyo
Fasulyeninannesi1 Estrella hickirik cok faydaliymis nefes egzersizi yapmis oluyorlarmis ben de hickirdikca cok guluyorum bir an gözümün onune geliyor minik agzi😁
Estrella Fasulyeninannesi1 evet ben de doktora söylemiştim şuradan geliyor pıt pıt sesleri başı da orda degilmiş allah allah dedim. E karnı burda diyaframı kasılıyor ordan hissediyorsun işte deyince aydınlandım😂 Onun hıçkırık oldugunu tahmin etmiştim doğruymuş gercekten ama komik oluyor hıçkırıgından da rahatsız oluyor diye tahmin ediyorum hareketleniyor hemen eller kollar hıckırıırken cunku😂ama gece panik olmuştum çok hareketli değil diye hıçkırmaya başlayınca nasıl oh be dedim içim rahatladı anlatamam