Hawwa Melekk12 aynen canim en onemlisi saglik. 4 yasinda bi oğlum var farkli olani istiyor iste insanoglu😂😂
1Cicekanne Detaylı ultrasonda ne yapılıyor ne kadar sürüyor alttan muayene var mı? Bende çarşamba günü gideceğim çok merak ediyorum stres oluyorum 🤷🏻♀️
Hawwa 1Cicekanne 20 dk 30 dk arasi sürüyor bütün organlarina kalp odaciklarina parmaklarina beynine bakiliyor. Karindan muayene oluyor.. cinsiyet içnde cikolata yemek öneriliyor uyumasin hareketli olsun bacaklarini açsin ddiye umarimm aydinlatabildim😍
Smymn 1Cicekanne alttan asla bakilmaz rahat ol. Ultrasonla bakiyor cihaz daha net gösteriyor tabiki 😊 çok keyifli. İnşaallah ctesi gunu de benim renkli ultrason randevum var
acemimom1 Bende 15+4 haftalığım şuan ama detaylı için yer aramaya başladım. Bı taraftanda çok korkuyorum ya kötü bişey derlerse diye kafam çok karisikkk
ikizleribeklerken acemimom1 kötü düşünüp kötüyü çağırmayın siz sadece o dakikaların güzelliğini hayal edin. Bebeğinizin parmaklarını gördüğünüzü, o minik ayaklarını, kalp atışını rüya gibi bir an.
Busraquner Benimki de haftaya randevum bende heycanla bekliyorum . Kendi gittiğim doktora korona yüzünden eşim içeri giremiyo hep ben tek girip videoya çekiyorum acaba orda eşimi alırlamı diye merak ediyorum
Ozgeliz Melekk12 valla içimden geçmedi değil 💖 hadi bakalım bi oğlun bi kızın vardı zaten 😍 sağlıkla gelsin yavrun 🙏🏻 kızının ve oğlunun ismi neydi bu bebeğine ne isim koyacaksınız 😍
Melekk12 Ozgeliz kızımın adı Simay oğlumun adı yagiz Eymen bu kızıma da ahsen düşünüyorum şimdilik bakalım
Ozgeliz Melekk12 çok güzel benimde Oğlum Yiğit Kızım Eliz Bu kız olursa Eylül yada Ayliz kararsız kaldım Erkek olursa Eymen yada Mert
ikizleribeklerken Hawwa soda içmenizi öneririm. Heyecanınız da haklısınız bende o güne dönmeyi çok isterim hayatımın en güzel filmiydi diyebilirim,sanki bebeğimin belgeselini yapmışlardı