Deryabelinay Bsrasengulll 40+5 sabah 9 da kontrolüm var ne gelen var ne giden doktor mecbur suni sancı için gün verecek en fazla Cuma’ya kadar bekleyebiliriz demişti geçen hafta 🤰 hayırlısı inşallah
Zeynepty Bsrasengulll 39+3 oldum bende 40 . haftaya kadar gelmezse suni sancı verecek doktorum bakalım hayırlısı inşallah
_Anneolmak_ Sancim yok bugün kontrole gitim pazartesiye kadar bekleriz olmadı salı yatıs veririz sunu sancıyla dururuz dedi iki günde birde nst çek dedi😑
Bsrasengulll _Anneolmak_ devlet hastanesine mi gidiyorsunuz beklemek zorlaştı artık rabbim yardımcımız olsun
Bsrasengulll Deryabelinay rabbim bi avazda kurtarsın inşallah cinsiyet neydi bebişin erkekler geç gelir diyorlar benim ki içeriyi sevdi galiba 💆♀️
Deryabelinay Bsrasengulll ikinci kızım ilk kızım 38+3 de gelmişti bu nazlı çıktı gelmiyor 😂 işin kötüsü ilk kızım gibi olur diye annemi memleketten getirittim iki haftadır bende babam memlekette 😂
Bsrasengulll Deryabelinay demek ki cinsiyetle alakası yok zamanı var diyelim tedbirli olmak gerekir valla annemi çağırmıştım ama çalışıyor sancın olursa gelirim dedi gelen giden yok kadın haklı😁
Deryabelinay Bsrasengulll ay valla en iyisi yazık analarımıza 😂 böyle olacağını bilseydim çağırtmazdım
Bsrasengulll Zeynepty kendi sancım gelsin diye dua ediyorum valla suni sancıya çok yorumlar var bakalım nasıl olcak
ZeynepTt Sabah kontrolüm var bakalım doktor ne dicek suni sancı vericek galiba🥺 bu gece doğursak ne güzel olur ☺️