Lutfiye_dgryl Kızlarrr peçeteyle silince farkediyorum az kan geliyor agrım kasıklarda ağrı hiç bir şey yok ama az az kan gelmesi normal mi 😞doktorum adet kanı gibi değilse korkma çarşamba gel kontrol edeceğiz dedi
dezgi Lutfiye_dgryl canım kan gelmesi her zaman şüpheli yaklaşılan bir durum doktorun çarşamba demiş ama eğer artış olur yada farklı belirtilerde eslik ederse bence acile git beklemeden bu süreçte de mümkün olduğu kadar yat lütfen
Htchknn Lutfiye_dgryl bncede git canım. Bende kahverengi leke gelmişti doktor hemen gel dedi iğne serum falan yedim dinlenme verdi. İhmal etme. Kötüde düşünme inşaallah hayırlısıyla kucağına alırsın 🌸
Elisa01 Gebelikte hiçbir şekilde kan gelmesi normal değildir acilen doktorun görmesi lazım geç olmadan
Lutfiye_dgryl dezgi aynen canım eğer ki ağrılarım olur sancılarım olur ve kanama artarsa kesin gideceğim şu an lik iyi hissediyorum hani yoğun kanama yok ama dediginiz gibi acile giderim kesinlikle
Lutfiye_dgryl Htchknn aynen bendede kahverengi leke geldi kuzum 1 gün sürdü o sonra çok az az kan gelmeye başladı inşallah çok teşekkür ederim canım.benim dua edin 🤲🏻💜😍