ZehraKT Elifpinar internetten erken gebelik testi sipariş verdim ama kargoya çok geç verdiler gelmesini bekliyorum. Yarın gelecek büyük ihtimalle
hemsiree Elifpinar benim bat 17 şubat ama genelde gecikme yaşarım birkaç gün. bu ay gynopol kullandım ve ilk defa regl belirtisi yaşamıyorum yine de test için bekleyeceğim Allah hayırlısını nasip eder inşallah 🙏🏻
Mom545441 fskzkya ay bende öyleyim göğüs hassasiyeti yok orta derece sancı başladı bat dündü test yaptım dün bugün negatif normolde bende göğüs hassasiyeti yaşıyorum ama bu defa ne şişti ne ağırıyor
fskzkya Mom545441 benimde normalde gogus hassasiyeti olurdu ama bu ay olmadi bakalim yarin olacak miyim
ZehraKT summer8 benim bat bugündü test yaptım çift çizgi çıktı. Sağlık odağına gittim kan vermek için ama grevdelermiş vermedim 😩
summer8 ZehraKT ay cok sevindim yaa insallah kanda da cikar 😍 yaa ben de onu diyorum tam bebek beklicegimiz sirada greve girdiler gerci bugun de versen pazartesi cikardi pazartesi vermek daha mantikli
summer8 Cok cok sevindim canim insallah yarin veya cumartesi ben de buraya yazarim cift cizgi ve degeri😍😍😍