Ronahi08 1papatya_ yurtdışında yaşıyorum Türkiye sistemini bilmiyorum ama burda istersen bayıltıyorlar istersende sadece uyuşturuyorlar🙁ilk kürtajımda agrı olmamıştı bi iki gğn geçtikten sonra çok şiddetli ağrılarım olmuştu inşlh bu sefer öyle olmaz
Ronahi08 Sevilayozdemir ayyy canım benim çok çok geçmiş olsun kuzum ❤sizede genetik test önermedilermi ve sizinki kaç haftalıktı?
Sevilayozdemir Ronahi08 hayır onermediler çok sağol hepimiz sağlıkla bebislerimizi alalım bir dahakine inşallah. Pazartesi kontrolüm var bakalım bir konuscaz ne onericek
Ronahi08 Sevilayozdemir Keşke elimizden birşey gelse ama maalesef işte🙁ne olduğunu bilsek en azından ona göre hareket ederiz ,Allah hayırlısını versin inşAllah
sedamom00 Ronahi08 Çok gecmiş olsun bende kalp atışını duymuştum 1 ay sonra düşük yapmıştım kan pıhtılaşması çıktı bi yakınım da aynı senin gibiydi kan pıhtılaşması çıktı kalp atışını duymadan kaybediyordu sana tavsiyem doktoruna söyle folik asit filan yazsın Rabb’im kucağınızı boş bırakmasın 🤲
Ozlem2206 Ronahi08 sakın hemen haftayada duyamazsan aldırma gibi bir hata yapma mutlaka başka başka doktorlara da git tıpta 12.haftaya kadar duymak normal çünkü ben 10.haftada duymuştum doktorlara kalsa yaşayan canlıyı hemen alma derdindeler nefret ediyorum böyle doktor müsvettelerinden burda çok okudum öyle olaylar
Ronahi08 Ozlem2206 canım peki seninki geç döllenme flnmıydı, çünkü benimkine doktor büyüklüğüne göre 8 haftayı geçmiş dedi oraya kadar gelişmiş ama kalp atışı duymamız lazımdı dedi,gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum🥲
Ronahi08 As7 o kadar çok kafam karıştıki ne yapacağımı bilmiyorum,tek umudum genetik testin sonucunu beklemek, ve kürtajla alınan minigimi araşıtıracaklar🥲sebebini öğrenmek için.
Ronahi08 Ezgiecakmakoglu saolun çok teşekkür ederim,ama hiç umudum yok kırmızı lekelenmelerim de başladı😔
Selinayyyyy Ronahi08 Benimde başıma aynı şey geldi csnim 9 haftaya kadar bekledik ama gene olmadı kalp atışı o yüzden ilaçla düşük yapıp vakumlu kürtaj oldum daha yeni 1 ayı geçti şuan tekrar istiyoruz ama korkuyorum rabbim bebegini sana bağışlasın moralini yüksek tutmaya çalış dua et sen genede allahtan umut kesilmez
Ronahi08 anneyimmm42 Selinayyyyy bu üçüncü ard arda düşügüm birincisinde kürtaj oldum ikincisi evde düşük yaptım ve salı günü tekrar ultrason gircem aynı okursa yine kürtaj olcam,bi çocugum var ve onda en ufak bi sorun yaşamadım 5 6 aylık iken ordan oraya koştururdum futbol oynardım voleybol oynardım, nasipte öte köy yok demiişler😌Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşAllah
anneyimmm42 Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah dualarım sizlerle . Rabbim hayırlı vakitte tekrar nasip etsin inşallah 🤲