nese-kasap Oğlu olup da kızlar geç gösteren ya da bacaklarıyla saklayan bebişleri olan var mı yoksa hemen gösteriyor mu
LawyerEce nese-kasap Oğlum anne karnında sakladı. Göstermedi kendini. Son ultrasonlara da çok sık girmemiştim. Kız sandığım bebeğim erkek doğdu. :)
uyanancirkiin nese-kasap 13te kıza benzetti doktor 16da göstermedi erkeğe benziyor dedi geçen hafta detaylıda netleşti 😅
nese-kasap uyanancirkiin benimki de 16 da göstermedi bacak bacak üstüne atmış 2 kızım var bi tane de oğlum olsun istiyorum açıkçası ama nasip
BIR_SIYAH__HIAYESI63 nese-kasap 16 haftada gidin net belli olur ultrason görüntüsü yokmu anlayanlar var
nese-kasap BIR_SIYAH__HIAYESI63 foto yükleyemiyorum ben buraya ama zaten bacak bacak üstüne atmış en son da doktor kurbağa gibi yatıyor bak demişti
Klcaysgl nese-kasap ben 17+3 de öğrendim maşallah paşam bacak arasi açikdi hemen söyledi doktorum da 🤭
Deniz_moms nese-kasap ultrasona girdiğim an ekranda pipisini gördükk öyle rahattıki direk gösterdi😂😂😂
esra666 16 haftalikken ogrendim, doktoruk çikolata gibi tatli seyler yiyip gel demisti oyle kolaylik olmustu
Fatos8263 nese-kasap 7 aya kadar da bilmiyorduk detaylida da gostermedi hep sirti donuktu hatta doktor ogun iki defa git cikilotta biseyler ye derdi kiz dediler sakliyor diye am erkek cikti simdi 4 yasina gircek paşa