Esingldn G_M_Z çok teşekkür ederim dogum hikayeniz ban cesaret verdi gercekten 30+5 im bende sezaryen düsünüyorum icimi rahatlattınız🙏🏻
G_M_Z Gzdfth95 amin canım inşallah 🥰 her doğumun kendine göre zorluğu var tabi rabbim en hayırlısı hangisiyse onu versin inşallah 🥰
eviminilkkusu G_M_Z Maşallah bebeğinizle hayırlı uzun ömürleriniz olsun inşallah 😍 Hep normal doğum isteyen biriydim 35+3 bebeğim makat geliş dönedebilrmiş ama zormuş dönmeyedebilirmiş o yüzden sezeryan düşüncesine kendimi alıştırmaya çalışıyorum hikayeniz bana da çok moral oldu korkum bir nebze olsa düştü♥️😍
G_M_Z eviminilkkusu aminnn canım inşallah bütün bebişlere rabbim hayırlı uzun ömürler versin🥰🤲🏻 Benim oğlum da 34.haftada makat gelişliydi doktorum çok zor dönmesi demişti ama 36da dönmüştü canım hiç belli olmuyor hakkında hangisi hayırlıysa, sen ve bebeğin için hangisi daha sağlıklı olacaksa o şekilde olsun doğumun inşallah 🥰🤲🏻 Hiç korkulacak bir şey yok evet biraz zorlukları var tabi ama bebeğini kucağına aldığında her şey geçiyor bir anda🥰
eviminilkkusu Birde bişey merak ediyorum böyle sonrasında dikiş alma falan oluyorum sezeryandan doktoruma sormayı hep unutuyorum yapıştırma yöntemi mi ne diyorlar bunlar nasıl oluyır bilgilendirirseniz sevinirim 😍
G_M_Z eviminilkkusu valla canım onu ben de merak ediyorum 😄 hiç sormadım nasıl bir dikiş olduğunu ama sanırım yapıştırma yapılıyor en üste alt kattakiler normal dikiş dikişlerin alınacak filan bir şey demedi hiç sadece haftam dolduğunda kontrole gideceğim inşallah
eviminilkkusu G_M_Z Amin vanım hep öyle diyorlar unutuluyor herşey diye😍 Bir şekilde olup bitiyor sağlıkla doğsunda herkesin minnağı ♥️
eviminilkkusu G_M_Z anladım canım en güzeli öyle geliyor zaten 😂😍 Peki bu süreçte duşa falan girebiliyormusun
Anneyimmmmm5 G_M_Z rabbim tüm hamileleri kurtarsın iyiki bu uygulamayı indirip sizinle konuşuyorum hiç tanimadigim insanlarla konuşup sohbet ediyoruz birbirimizin derdine ortak oluyoruz öneride bulunuyoruz iyiki var bu uygulama tabiki en önemlisi böyle güzel kalpli insanlar var
G_M_Z Anneyimmmmm5 kesinlikle katılıyorum bu fikre🥰 ben de burada doğum hikayeleri okuyarak motive oldum, kimi zaman aklımdaki sorulara cevap buldum, bazen güldüm eğlendim, arkadaş edindim 🥰 gerçekten çok güzel bir uygulama🥰
G_M_Z eviminilkkusu oğlumu her gördüğümde acım biraz daha hafifliyor inan ki canım🥰 emin ol sen de böyle hissedeceksin 🥰
G_M_Z eviminilkkusu ilk günden beri bir yasak yok duş için pansumanda su geçirmez bant kullanıyorlar hastanedeyken bile girebilirsin burada duş var dedi doktorum