yagmur_s [silindi] 175 im. Ama tabi normalin üstündeyim bir tık yine de vücut kitle indeksi 27 bişey. Daha kiloluydum hamile kalmadan önce vermiştim. Bakalım neler olacak ileride.
Zehra-46 papatya981 hehehe aynı ben 47 ile hamile kaldım 22 haftaligim 58 kiloyum son aylarda kilom uzaya ulaşır 😂🤰🤰
papatya981 Zehra-46 ama bende çok şükür dışardan belli olmuyor gorenler 4 aylık gibiisn diyor çok takiliyorum kiloya 🤣
anne_2 Hatice_551 bende 30+6 2kilo aldım 🥰 doğuma kadar max 3 kilo daha alırsam çok iyi olacak bakalım inşallah
Rabiyaaaa Didemacarekinci 20+4 günlüğüz sadece 1 kilo almışım miğde bulantilarim haylada devam ediyor
Sifa23 Didemacarekinci 32 haftalığım en son geçen ay 68,5’dum yarın kontrolüm var bakalım kaç kilo oldum bilemiyorum 🥰
Melikefe Majun valla aşırı dikkat ettim desem yalan olur protein sebze meyve herseyden yemeğe çalışıyorum arada kaçamaklar oluyor tabi ama devamlı hale getirmiyorum
Sevval2401 Didemacarekinci 15 haftaligiz 10 gün öncesine kadar kilo veriyordum bu 10 günde 1 kilo almışım