Annekuzusu_0 Didemacarekinci 27ye gircem 89 la hamile kaldım şu an 97yim 😅allahım sonumu hayır etsin ne deyim 8 kilo almışım
ceren_1411 Hamile kaldığımda 63 kiloydum ilk 3 ay 3 kilo verdim şimdi 19 haftalık hamileyim 67 kilodayım😌
Hatice232017 umayin-ucan-annesi benn teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz ayniyiz 25+4 günlüğüm bugün ve inanın bende 10 kilo almışım 60 dan 70 çıktım hayatımda hiç bu kiloyu görmedim ama kafama takmıyorum çünkü çocuğum iyi.vallaha yememe dikkat etmiyorum sporda yapmıyorum doğumdan sonra eminimki bu kilolardan eser kalmicak içiniz çok çok rahat olsun…
umayin-ucan-annesi @Sweetbabyy ay evet ya nasl bu kadar az alıyolar yada hic almyolr alanlar da yazın nolur kızlar bizi yanlız bırakmayın 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Sarikan93 Didemacarekinci 64le hamile kaldım 27. Haftam 66 kiloyum iki kilo almışım inşallah doğuma kadar alicaksamda en fazla70 olurum 🤲🏻🤲🏻
Kubraa5353 Kilo almayanlar mı yazıyor hep 🙈😂 maşallah nazar değmesin. Ben 19+3 / 5 kilo aldım. 55 ile hamile kaldım şimdi 60 kiloyum. Max 10 kilo alırım diyorum. Onun için çabalayacağım 🙏🏻
ebru2871 umayin-ucan-annesi canm onun bnce sporla faln birşeyi yok ben sabah kahvaltısı ara öğün öğlen yemeği ara öğün akşam yemeği sonra yine ara öğün yiyorum hamilelikten öncede bu şekilde yedim spor hiç yapmıyorum sadece evde iş yaparken hareket ediyorum hiç kilo almadım yarn 21 haftalık olucağız
prettywoman01 star3star ilk başlar yemiyordun yok tutuyordu canımda çok bişe istemiyordu.ama 3 ve 4.ayimda öğle yemeği yiyorum evet onu da bı gün önceden kalmış yemeklerimi ofise götürüp ekmeksiz az bişe yiyorum.hamileysen öğünleri aksatmicaksin sadece ölçüsünde yiceksin az az sık sık doktorum bana her ay bir kilo alman lazım zaten demişti