Ece003 ben ilk takibimden itibaren bulunduğum şehirde çok iyi bir dr a gidiyordum. Tek şikayetim hoca gerçekten çok yoğun çalışıyordu. Hastasi çoktu. Muayenede içeri girmemle çıkmam 10 dk sürüyordu bi de hastaneyi pek beğenmiyordum (ki özel hastane). Sonra medikal park ’ta bi dr a gittim ki bu dr da iyi falan deniliyordu. 30 haftalıkken dr degistirdim yani. Bu dr daha ilk muayenede bebekte bir tur kordon var dedi. Dikkatimi hemen ona yöneltti. 3 hafta sonra tekrar kontrole gittim. 2 kordon var bence normal düşünme gel sezeryan yapalım kolay olur bebek aşağı inemez doğuramazsın dedi. Basımdan aşağı kaynar sular döküldü nasil üzüldüm anlatamam. 2 hafta ağla ağla bi hal oldum. Çünkü sezaryen bana çok cani bir yöntem geliyor. Tabi zorunlu haller olursa amenna ama durduk yere bebeği vakti gelmeden anneyi kesip almak nedir Allah aşkına. Medikaldeki dr beni ikna etmeye çalıştı sezaryen için. Bi sinir oldum. Bugun eski dr uma gittim. Kontrol yaptı (37+1 haftaligim) adam gayet relax. Baktı oh oh maşallah kızımız çok sağlıklı şu normal bu güzel maşallah suyu da iyi ölçümleri de orantılı dedi ultrasonu kapattı. Hocam boynunda iki tur kordon var onu söylemediniz dedim. Tekrar baktı. Evet 2 tur kordon var eee nolmus ki dedi😀 gel içerde doğumu anlatacağım ne zaman hastaneye geleceksin diye dedi. Adam başladı normal doğum vaktinin geldiğini nasıl anlayacağımi anlatmaya. Sezaryen olmayacak miyim kordon var diye dedim. Sacmalama her 10 bebekten 3 u neredeyse kordonla doğuyor ben kasap miyim dr um bu çok normal bi durum. Seni de bebeği de durduk yere sezaryen yapmam tehlikeye de atmam dedi. Nasıl bi rahatlama oldu sana anlatamam. Kalkıp sarıldım dr a. Diyeceğim o ki, durduk yere sezaryen olma. Başka bi dr a da git. Inan herşeyin normali doğalı güzel. Sen hiç yumurtayı kırıp civcivi dışarı çıkaran birini gördün mü? Vakti gelince nasıl herşey kendiliğinden doğuyor