Ece003 Mihri-balim_ maşallah ne güzel beni hiç çatı muaynesi etmedi kordon olduğu için en başından beri sezeryan 🥲bende normali istedim çok
Mihri-balim_ Ece003 bazı bebekler de kordon dolanmasi ile doguyolar görmüştüm bı kaç kere videolarda bazende sıkıntı oluyomus demekki normal doğum için .Olsun sağlıkla kavuşmak nasip olsunda gerisi önemli değil 🙂
adsmom Ece003 benim gelişimi önde sıkıntı olmaz 20’sinden sonra alabiliriz dedi ben de 22 istedim inşallah bakalım 🥰
Nilufar_1996 Ece003 valla nasıl aldi inanasim yok o günden beri göbeğimde fazla büyümedi her zamanki gibi yiyorum ben 3.200 ancak dogururum bu hafta 3 kilo çıkarsa iyiydi diye gittim eşimde bende çok şaşırdık doğrusu bakalım çıkınca kesin olacak
Ece003 Nilufar_1996 banada 300 grm az yada fazla çıkabilir dedi evet yanılma payı oluyor ama inşallah doğru çıkar benimki 300 grm eksik çıkarsa 2900 kalıyor çocuğum 9 günü kaldı acaba kilo alır mı yoksa boşa mı yemiş olurum artık 😄
tazeannecik1 Ece003 Ayyy sağlıkla kucağına al canım İnşallah bende yarın gidicem bakalım 37+1 gün verecek mi doktorumuz🤭
Nilufar_1996 Ece003 Bu kadar hızlı aldiylarsa bence alir Gine kilo aldıran şeylerden bı tek muz yiyorum ben muz yemeye devam edelim zaten sezeryan olucaz. Bide ben 33 sonra 1 kilo almışım. Bana yanılma payı 500 gram yazıyor ultrason kağıdında. Bizimkinin de boynunda kordon var ve duruyormus bende net şekilde gördüm boynunuda
Nilufar_1996 Ece003 yok valla kapatıyor yüzünü doğru düzgün göremedik yüzünü net resmini alamadik elini çekiyor bazen ters duruyor
Ece003 Nilufar_1996 al bendende o kadar kocam bey sinir oluyor artık😂Doğmamış çocukla kapışıyor her gittiğimizde yine göstermedi yüzünü o kadar para veriyorum hastaneye diye neyseki son 9 gün kaldı görücez bakalım neye benziyor bu çocuk
Cocolingo Ece003 37+2 /2900 benimki minnak 🤗 bende 22 şubata gün almıştım ama kilo almaya devam ediyor diye bikaç gün daha erteledik, nasip olursa 26 sında giricem sezeryana , çok az kaldı korku heycan endişe hepsi bir arada 😬 sağlıkla al inşallah kucağına 🌸
Ece003 Cocolingo inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım kilosu gayet iyi seninkininde maşallahı var 🧿 benimde öyle 9 gün kaldı aşırı heyecan ve acaba becerebilecek miyim anneliği diye bir his var içimde oda bu gün yüklendi bu güne kadar başarırım diyordum ama gün yaklaştıkça sütüm gelicek mi yetişecek mi endişesi var 😄
Leylayz Nilufar_1996 bende geçen post açmıştım 36 haftalık gebeyim benim doktorum da istemiyor ve sık kontrole de çağırmıyor bir ay aralıkla gittim şimdi de iki hafta sonra gel dedi
Nilufar_1996 Leylayz 37+ 3 kadar 8 defa gitmişim muayene için 9 da kucağıma almış olurum inşallah. Benide hep bir ay arayla çağırdı nst girmedim hiç
Leylayz Ece003 Biz 36+1 haftalığız cuma günü kontrolümüz vardı planlı sezeryan düşünüyorum ama doktor gün vermedi iki hafta sonra gel bakalım dedi.
Nilufar_1996 Leylayz iki hafta sonra geç değil mi acaba bana 33 haftada gün vermişti o gün 26 haftada planlı sezaryen istiyorum demiştim 33 da gel dedi gün veririm demişti öyle devam ettik inşallah haftaya salı doğum olacak.
Ece003 Serrenn ay bende çok istedim ikiz olmasını tüp bebek bide benimki bir tane transfer ettiler daha kardeşleri var tüpçüde bakalım 2. Ye normal yolla olmazsa ikiz transfer talep edicem 😄
Leylayz Nilufar_1996 anladım benim de o civarda gitmişimdir, iki hafta daha umarım beklerim sağlıkla, ne diyeyim
Nilufar_1996 Ece003 Ultrason açılır açılmaz dönüyor veya elini çekiyor yüzüne bugünde önce yanağını kaşidi sonra kapattı eşim görebildiği kadar kendine benzetiyor 😂 aynı ben diyip duruyor doğunca daha çok değişiyorlar ya ama net bı güzel resmi olsa çerçeveletmek istemiştim içimde kaldi valla
Leylayz Ece003 evet ama o zaman vermesi gerekmiyor muydu, 38 den sonra yeni gün verecek geç mi olur acaba diye düşünüyorum