CansuH Beni istemeye bile geledi bi taki takmadi hep kotu davrandi evlenmeden once ayırmaya calismisti … Eşim bizim gelenegimiz boyle annemin adi olucak diyo bende kurandan bir isim koymak istiyom sizce ne yapmaliyim kizlar ? G ül kaynanamin ismi
Durunbigeldim CansuH bizim gelenegimiz boyle Pehh sanki bana sarayzadeler 😀kaynanan soylumu kız bari 2.ci elizabet gibi😆
Hazal_kubra12 CansuH hay sizin geleneyinize bizdede kızın annesinin adı konur deseydin herşey eşinde bitiyor onu ikna etmeye bak
Mervedez159 Aslında gülün yanına bıseyle koyabılırsın ama katnanan iyiyse tabi ben kaynanamdan nefret ettgm ıcın dusunemıyorum
CansuH sedefyrs1101 kinaya dugune geldi ama tek kuruş vermedi esim dugunu tek yapti kina da da küsüp salonu terketti esimi de goturmek istedi hatta esim gitmedi …
CansuH Durunbigeldim 😄😄😄 guluyorum falan ama gercekten cok korkuyorum benim ingilizcem yok hastanede dogurunca cocugun ismini sorucaklar o ceval vericek istedigini diyebilir….
CansuH guzelbebegimmmmm Durunbigeldim ben almanyada yasiyodum normalde ailem orda esim londrada yasiyo simdi bende londradayım Biraz ögremeye calsiyorum ingilizce insallah o kadinin ismini koyulmaz cocuguma
CansuH Durunbigeldim Durunbigeldim hahah 😄😄 şaka zannedeceksin ama kendi kızının adını elizabeth koydu ingliterede yasiyolar ya kizi da ingloz isimli olsun diye ..
CansuH Hazal_kubra12 o da annesini cok iyi taniyo ama elalem ne der diyo … ben dedim ben elaleme gore mi yetisterecem cocugu kurandan bir isim koyalim Allaha gore iyi bir kul yetistirelim
sedefyrs1101 CansuH Damadı kendi düğününden mi götürecekmiş🤣 Aklın varsa koyma bacım hem isim huyunu çekermiş derler bence koyma 🤷
Bebegimizolsundu CansuH eşin gitmemiş bak umut var 🤣🤣🤣ikna edersin 😂 benimki de dedi de asla ve kathiyen olmaz dedim Doğur o zaman ne koyarsan koy dedi hiç birşeyine karışmıyorum dedi Allah razı olsun dedim ben de karışma 😅😂
Durunbigeldim CansuH yurtdışında mısınız?sen ne koymak istiyorsun ki? Mesela benim oğlumun ismi Alparslan, sordular diyelim ki -my baby’s name is alparslan şeklinde söylerim
Handan_65 CansuH Iyyy suratına bile dayanamadığım kaynanamın benım cocuguma ismini koyarak kirletemem 🤣🤣🤣duygu sömürüsü yap kı kandır kocanı
CansuH Handan_65 ayy yapiyorum kocam ben ne istesem yapar ama bunda cok emon gibi benim annem de diyo ben ococugu kucagima.bile almam o kadinin ismi olursa 😃😃