Sarayhelvasi Kızlar şimdiden yavaş yavaş bu alacaklarımı alayım diyorum hani şu ucu anne memesine benzeyen biberonu falan varmış hangisi o? Ya da acaba neler almalıyım acaba tavsiyelerinizi bekliyorum sadece netten bakabiliyorum ne alınır bilmiyorum
Temmuzz Sarayhelvasi phlips avent cam biberonu öneriyorlar genelde bir küçük bir büyük boy. Bir de dr. Brown dı galiba o çok öneriliyor.
Sevelmert Sarayhelvasi philips avent in biberonlari anne gogusu gibi tasarlanmis gercekten cok guzeller ben oglumu onlarla buyuttum cok rahat ettik biberon konusunda koku da yapmiyorlar ama ileride sise degisimi yaptiginizda baska sise bineronuna alismakta biraz sikinti oluyor
Alev_uraz Sarayhelvasi aventin bineron setini al getçekten hava özelliğiyle gaz azaltmayada yardımcı hem biberon hem meme alabilşyor çıcuklar ben tavsiye üzerine aldım nadiosr 9 hafta sonra d neyeceğim ama aventten şaşma derim
Icimdekimucize Ben direk 330 ml aldım biberon ama cam almadım biraz büyüyünce atıp kırıyorlar çünkü emzik olarakta üzerinde bulut deseni var hemen hemen hepsi aynı numarası en küçüğü aldım sadece
Sarayhelvasi Peki sizce cam mı yoksa cam olmayan mı alayım? Bilemedim ... kararsızım herkes cam ı önermiş ama kırılabilir mi ki
SelviAcar Sarayhelvasi Gerçekten çok güzel biberon fakat banada camı önermediler oyüzden cam almadım 😊
Cigdembakar Sarayhelvasi camıda belli bi süre kullanabilir zaten bana göre bişeyleri atmaya başladğı xamn plastk olana geçilerbilr ama direk yenidoğana plastik biberon vermek sağlıksz bnce
Vldn Kesinlikle cam alın zaten belli bi aya kadar kendiniz içiriceksiniz biberondan o dönem sürecindede cam kullanmak daha mantıklı bebeğin kırma dökme savurma dönemine geçsiği süreçde geçersiziniz cam olmayan biberon tercihine