nazca Metehanmom merhabalar, Papp-a ve free b değerleri risk tablosuna göre ve ultrason ense kalınlığı ile degerlendirilince bir sonuca varılıyor ve bu raporuda sadece kadın doğum doktorları görebiliyor yani tek başına bu değerler bir anlam ifade etmiyor.
Metehanmom nazca benim papp-a değerim 209 çıkmış. Bhcg 124938. Riskli görünüyor aynı yada benzer durumda olan War mı acaba
Mysaa Metehanmom riskli gtupta ise sizden fetal dna testi ister onun sonucuna görede sizinle konusur zaten . Bu test de 4 bin tl civarı canım
Metehanmom Ahmet_d sonuçları bugün aldım yorum kısmında down sendromu yazıyor Dr msj attım ama dönüş yapmadı. Yarın başka bı doktora gidicem
Metehanmom Ahmet_d bende hemsireyim bildiğim kadarıyla papp-a değerinin 250 den düşük olması we bhcg değerinin yüksek olması riskli. Ama kesin net bir bilgim de yok açıkçası insan kendinde olunca bildiği herşeyi sorguluyor yarın doktora gostericem
dilaseker nazca kaç yaşındasınız acaba benim de değerlerim sizinkine benzer cıktı sonucu alabildiniz mi?