GkeGven IsmetPekyrek benımde basınfalan kanala gırmıs dedı bayram oncesınde muanemde ama gelen gıden yok nstde agrı falan hıc yok
Buketnar IsmetPekyrek Benin’de 39+1 ama kanala bile İnmemiş , doktorum olması gereken yerde değil dedi 🤨😔
Ozlemmmmm Ades ultrasonlada baktimi doktorun bende iki gundur nst icin gidiyorum ultrasonla bakkiuolar.cocuk icerde kakasini yese haberimiz olmicak
GizemAyan IsmetPekyrek pazartesi kendi doktoruma gidicem yine acile gidiyorum bişey demiyolar gönderiyolar
GkeGven IsmetPekyrek aynen gelseler bı an once yada agrımız falan olsa bı kac gune gelır derız ama oda yokkı🙈
Niques Benm vajinada agri surekli var yarin 40 hafta olucaz.onun disinda ne acilma ne sanci var ama geceeleri yatmak cok zor sagdan sola zor donuyrm agridan.malesef gelmiyor kizimiz.beklemek cok guzeldi baslarda ama suan yasam kalitemi asiri etkilior kilolu oldugm icin hep nefes nefeseym yurumek zor is yapsam hemen yoruluyorum.hyrli bi zman var o ozman gelicek elbet ama allahm artk kavustursn bizi evlatlarimiza sag saglim. Gecen dogum iznimde bosa gidio en azindan onunla vakit gecirirdm 😃bekledigimize gore hepimiz normal dogum bekliyoruz snrim.pzrtesi benmde kendi doktoruma kontolum var suni sanci verin demeyi dusunuyorum 😂 sizce demelimiyim ?
Ozlemmmmm Niques bende 32. Haftamda izne ciktim 40 haftayi gectik hala dogmadi kizim sanirim bir bucuk aylikken ise baslamak zorunda kalicam😢😢😢
IsmetPekyrek Ozlemmmmm 40 haftada bn oldum ama aynen sancıda açılmada yok bakalım kim önce doğum yapıcak ☺️☺️