elisammmm Fkurt Bana da kız dediler ama bunun olacağından kokuyorum her şeyini almaya başladık pembiş pembiş 🤭😂
Minammm Fkurt Fkurt benimde öyle olmuştu canım insan bir şoka giriyor önce ama sonra alışıyor sonuçta bizim bebeğimiz yine Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Deletedmom727271 Benim de ilk hamileliğimde öyleydi 20.haftaya kadar kız sanıyorduk sonra detaylı ultrason da erkek olduğunu öğrenmiştik 😂
Fkurt Veraleyl evet bugün detaylida kalçasina bakarken fark etti doktor geçen ay kordon sandığımiz şey meğer pipiymis🤣
Lutfenolsun Fkurt Fkurt kordon bacak arasında mıydı? Öyle oluyor bazen.şu an emin miyiz erkek olduğundan😃
Kubra97 Fkurt Doktor kesin kız mı demişti? Bana iki doktor da kızım olacağını söyledi ama böyle şeyleri okudukça doktorun söylediği cinsiyetten şüphelenmeye başladım 😂❤️
Fkurt Kubra97 kesin kız demişti işte detaylida kalça kemiğine bakarken erkek olduğunu fark ettik 🤣 hatta ismini falan söyleyerek seviyordu doktor
Fkurt Lutfenolsun 2doktor onayladı pazarteside perinatolojiye gidicez oda erkek derse 3doktor onaylı erkek olacak 😂