Elfela Kızlar genelde kız bebeklere hamileyken cok bulantı oluyomuş dogru mu bulantısı olmadan da kız doğuran var mııı aranızdaaa
Nnur1 Elfela bünyeyle ilgili bişey bence. Kızımda hiç hamile gibi değildim, ne bulantı ne olumsuz bişey yaşamadım. Ama bu hamileliğimi bulantıyla karşıladım. 18.haftamdayım, yeni yeni geçiyor cinsiyeti erkek
tazeannecik1 Elfela Benim erkek ilk 3 ayım aşırı bulantıyla geçti,arkadaşımın kız bebeği ama ne bulantı ne kusma en ufak birşey yok
Esenasel Elfela Bana göre var ilk kızımda çok kötüydüm bulantı kilo Kaybım oldu şimdide ikiz kızlara hamileyim yine aynısı oldu kilo kaybı yine yaşadım yanı
NeseA 3 oğlumda hiç kusmam olmadı:) Kızımda çok değilde hafif kusma oldu canım:) eltimin erkek bebek baya baya küstü kişiye göre değişiyor..
elisammmm BIR_SIYAH__HIAYESI63 kullanıyorum ama başlarda iyi geldi ama sonra bilmiyorum daha çok şiddetlendi sabaha kadar bazen sayıklıyorum acıdan düşünün 🥺
Mrv1007 Elfela öldürmeyen ama süründüren bulantılarım sonucu kızım oluyor, halimi gören herkes kesin kız diyordu. Alakası var mı bilemem bence tesadüf ama ☺️
BIR_SIYAH__HIAYESI63 elisammmm ayy anlıyorum sizi hamileliğin tadını cikaramiyorsunuz :( böyle ağır bulanti olanlara zafer yazıyorlar çok iyi geliyormus
elisammmm BIR_SIYAH__HIAYESI63 Yaaa bende hep serumlar aldım ve doktorum bu aydan sonra rahatlarsın dedi 🤷♀️
Seher924 4 hafta 5 günlük hamileyim beta değerim 924,8 çıktı sizin bu haftalarda beta değeriniz ne kadardı biraz kanamamda var düşük olmaması için ne yapmalıyım YARDIMICI OLUR MUSUNUZ ?
Elfela Seher924 canım beta kişiden kişiye değişir illa şu haftada şu kadar olmalı diye bi değer yok.. önemli olan düzenli artış göstermesi.. hormanlarla alakalı olduğu için herkeste farklı olabilir.. kanaman için de doktora git mutlaka yat dinlen ilaç verdiyse kullan tutunursa tutunur ama kısmetinde yoksa napsan da tutamazsın allah en hayırlısını nasip etsin 🙏🏻 İnsallah tutunur bebisin
Aselinkooo Elfela 9 ay çektim Kızımda mide bulantısı 🤷🏻♀️😄 anlamında kızı oldu ama onda hiç bulantı vs olmamış
Seher924 Elfela Doktora gittim zaten canım iğne de vuruldum ilaç da yazıldı 2 tane amin inşallah sağ Salim kucağıma almayı nasip eder inşallah 🤲
Arashsn Elfela benin bı oğlum var şimdi de kızım.olacakk nasil olursa doğru mu bilmem ama bende.kizda dahs cok mide bulantısı oldu evet herşeyden tiksindim sudan bile ve hamileligim daha zor geçti