tam1anneadayi melekmommm bende polikistik over var ve bide diyabet sağ tüpümde tıkalıymış doktorum açtı eşimde sperm problemleri var bizim iş biraz zor anliycanız :)
Esmezgulcin Bizdede sorun çıkmadı rahim flimine kadar çekildim temiz herşey Allahtan inşallah tutar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏
EdizEliz melekmommm ben de heyecanla adet olmayı bekliyorum ha bugün ha yarın derken bakalım😊 tedavi için sabırsızlanıyorum ben de. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bu ay bebişlerimiz bizimle olsun sağlıcakla 🙏💗🥰
tam1anneadayi EdizEliz bende valla ilk defa adet olmayı bu kadar 4 gözle bekliyorum tarihe geçmeli her ay olmayayım diye dua ediyordum 😃
melekmommm Esmezgulcin ayy az kalmış test gününe 🐣 ben iğne kullanıyorum canım şuan. Pazartesi kontrolüm var 🤗🤗
melekmommm Esmezgulcin 2 gün daha bekle. İğne etkisiyle pozitif çıkabilir. Ama ben aşılamadan bir hafta sonra hergün yapmıştım test 😂
Esmezgulcin Aşılamadan 2 önce iğne oluyoruz yani 10 gün oluyo bugün arkadaşım yaptı 7. Gün negatif çıktı mesela benim bugün silik çıktı inşallah doğrudur👼🏻😍🥰🙏
Esmezgulcin melekmommm dün 11.günümdü akşam test yaptım negatif çıktı biraz morelim bozuldu tabi ama umudum var yine de pazartesi kan vericem canım
melekmommm Esmezgulcin hadi inşallah hamilesindir. Bende heycanlıyım inşallah aşılama tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz 🥲