FundaCeylan Bebek hala doğum kanalına inmemiş nasıl indirebilirim tavsiye verin böyle giderse sezaryen olacakmışım
21glcn FundaCeylan benim 2 ci gebelik 37 haftalık hala inmemiş canım sancı çıkıyor ama bebek yukarda, doktor iner sorun etme bazen bebekler sancılar sıklaşırken kanala girer dedi
FundaCeylan Cokistersengelerbence ilk gebelik mi senin de 😊 bugün doktor dedi ki normalde ilk gebeliklerde 2-3 hafta daha erken iner doğum kanalına seninki hala inmemiş dedi 38+4 benim de 😊
Cokistersengelerbence FundaCeylan evet benim de ilk gebelik. Çarşamba kontrole gideceğim bakalım bebiş ne durumda 🥰
FundaCeylan 21glcn ikinci gebeliklerde daha geç inebiliyomuş benim ilk gebelik olduğu halde inmemiş sancım da çok az çıkıyo doğuramıycam galiba ben kalacak içimde 😂 artık kendimi bildim bileli hamile gibi hissetmeye başladım 😂
21glcn FundaCeylan ahahah kahkaha attım ya kıyamam çıkar merak etme canım mecbur çıkcak 😂 ilk doğumum da oğlum da inmemişti açılma 10 cm sancı var ölüyorum çocuk kanala girmiyor dedim doğuramıcam ben bunu ama 1 saatte kucağımdaydı anamı ağlattı sıpa 😂
Deletedmom727271 İlk hamileliğimde benimde inmemişti sezeryan oldum 😂 ama bende çatı darlığı ve bebek kilosu da vardı
Eckd Ben de 38+3 ne sancım var ne yalancı sancı normal insan gibiyim valla korkuyorum 40ı geçirecek diye inşallah 39larda bir anda gelir hala umudum var 😄sabır kızlar sabır inşallah sağlıkla gelecekler 😍
21glcn FundaCeylan çok sevindim valla 😂 Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah bak sguat yapabilirsen yap çok işe yarıyor canım