Hayatelif 34+3 haftalık hamileyim sabahtan beri bi halsizlik bel agrısı adet sancısında olan bel ağırısı ama geçiyo sonra yine oluyo Normal mi artık olması mı gerekiyor anlamadım 🤷🏻♀️ Böyle olan var mı aranız da
Cansuada24 Hayatelif 35+2 haftalıgım inan valla sancı gelse zor anlarım genelde hamileligimden beri bek agrım var he şu sıralar sadece kasıklarım agrıyor oda sancımı bilmiyorum ilk gebeligim
Karellll Hayatelif canım bende 34+5 te. Halsizlik ve kasık ağrısıyla hastaneye gittim orda sırt agrım başladı ve sancılarım yüksek çıktı açılmam vardı yatış yapıldı sancım durduruldu cok şükür evdeyım suan ama sakın ihmal etme git varsa sancın önlemını alsınlar
Beyzan738 Hayatelif 33+3 haftalgim canm bende de oluyor kasiklarda agri oluyor basinc oluyor baya canm aciyor sonra belli müddet sonra geçiyor..
Dilaraa1 Hayatelif aynı haftadayız canım adet sancısı geliyor arada geçmeyen bel agrim da var. Bide arada bir sağ kasigim cok agriyo korkuyorum geçen hafta gittim doktora sorun yok demişti
Hayatelif Karellll sancı mı bilmiyorum Şuan sadece rahmimde baskı hissediyorum Sırt agrım yok şimdilik inşallah ilerlemez 🙏
Seher924 4 hafta 5 günlük hamileyim beta değerim 924,8 çıktı sizin bu haftalarda beta değeriniz ne kadardı biraz kanamamda var düşük olmaması için ne yapmalıyım YARDIMICI OLUR MUSUNUZ ?
Suheylamum Bugün benimde adet sancisina benzer ağrılarım oluyor halada devam ediyor insaAllah doğum belirtisi değildir benimde 34 hafta daha