Gozzy Kızlar çok enteresan kilo almadım hatta 2 kilo verdim ama bacaklarım kalınlaştı. 11 haftalık hamileyim. Başına böyle bi şey gelen var mı?
Leylasiva21 Gozzy 26 haftalık hamileyim sadece 2 kilo aldim ama basenlerim çok fazla. Herkes gebelik şekeri dedi gittim yaptim oda normal çıktı. İnsan bünyesi farklı galiba bilmiyorum.
Babysharkdutdutdut Gozzy Bizde 11 haftalık olmak uzeriyiz kalcam ve basenlerim aşırı kalinlasti, göbeğim çıktı ama ben çok yiyorum çok çabuk acikiyorum elim ayağım titriyor. İlk hamileligim de hiç boyle değildi gözümde kokrktu şimdiden böyleyse ilerisi ne olur düşünmek bile istemiyorum
miranbeyinmothersi Gozzy başıma gelmedi ama kardeşiöde farketmiştim basende büyüme olunca kız derler bende kardeşime koz dedim ve haketten koza hamile . Belki öyle bişey olabilir
Ymn3535 Gozzy ✋🏻 11 haftalığım tartıda aynıyım ama basen ve bacaklarım şişti şimdiden ödem toplamış olamayız heralde 😂😂
Leylasiva21 Gozzy doktorum bana hergun mutlaka 40 dk yürüyüş yap dedi ben gerçi öğrendiğim günden beri çok hareketliyim bundan sonra daha dikkat edecem hamilelik pantolonu aldim basenlerden çok sıktı size tavsiyem sizde yürüyüş yapin çok kilo almayin
Gozzy Leylasiva21 ben de yürüyüş yapmaya çalışıyorum her gün öğlen aralarında. İnşallah başka sağlık sorunu değildir. Teşekkür ederim 🌸
Gozzy Babysharkdutdutdut ben de çok acıkıyorum ama tutuyorum kendimi gebelik şekerinden falan korkuyorum olmasın diye dikkat etmeye çalışıyorum ama tabi her zaman mümkün olmuyor, sonumuz hayrola 🙄
Gozzy miranbeyinmothersi yaaa bak kız diyince şimdi bi mutlu oldum 😂 valla olabilir ya çünkü hiç normal değil kilo olarak zayıfladığım halde bacaklarımın kalınlaşması. Ay inşallah top gibi yuvarlanmam🥲
miranbeyinmothersi Gozzy hadi hayırlısı o zaman kuzum kız olursa teorim doğru olur 😂 kız anneleri basende güzel şişiyorlar gördüğümüz kadarıyla
Gozzy Mervedez159 ben de 83 ile hamile kaldım şu an 81im ben de çok korkuyorum. Kilo almaktan da değil de şeker tansiyon çıkar diye korkuyorum
Lucy Kızlar size sebebini söyleyeyim . Doğumdan sonra anne beslenemezse eğer, süt yapsın diye depolanıyor. Merak etmeyin daha sonra zamanla, biraz destekle tekrar düzeliyor . Çok şükür Rabbim’e . Herşeyi nasıl da kusursuz yaratmış. 🧡