_ozlmm Eceissi ben kürtajdan sonra iki ay korundum üçüncü ay olmadı dördüncü ay oldu bu süreçte bence yapılması gereken bi kere düşünmemek gerekiyor kafaya takmamak akışına bırakmak gerekiyor ben ilk ay çok taktım ilişkiden sonra acaba oldu mu diye hep düşündüm ama olmadı daha sonra öyle şeyleri hiç aklıma getirmedim ve her ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup ayaklarımı kaldırdım yarım saat yattım sonra düzelip uyudum genelde duşumu sabaha bıraktım spermler akmasın diye ve Allah’a şükür tuttu
LawyerEce Eceissi Rahimin toparlanmasını beklemen lazım normalde kürtajdan 1 ay sonra normal yumurtlama döngüne geri giriyorsun. Bende kürtaj oldum. 2 ay beklemeni öneririm yine tercih senin fakat rahimin biraz toparlasın sana zorluk çıkarmasın. Erken hamile kalmak için bir şey yapman gerekmez dediğim gibi aşağı yukarı 1 ay da yine eski yumurtalama düzenine girdiği için 1 aydan sonra da deneyebilirsin. Geçmiş olsun.
Happymami Eceissi sağlıklı bir gebelik istiyorsan rahmin toparlanmasini beklemelisin Hele ki kürtaj olacaksan kendiliğinden düşse daha çabuk toparlar ama kürtaj biraz sıkıntı
Eceissi Aleynagunal henuz olmadim 7 haftaligim ama kesenin icinde bebek yok mecbur haftaya olmak zorundayim
Eceissi _ozlmm insallah zar zor hamile kalmistim zaten olmayinca cok uzuldum gene kalabilir miyim korkusu basladi
_ozlmm Eceissi kalırsınız tabiki kötü düşünmeyin sadece kafanızı rahatlatmak bebek düşünmemek gerek stresten falan uzak durmak
Nisak Vitamin değerlerine baktır, kan testlerini yaptir,yumurtlama takibi yap,sağlıklı beslen ve en önemlisi kafana takmaa hic beklemedigin anda tekrar nasip olur inşallah
Beyzan738 Eceissi canm kurtajdan sonra rahmin mutlaka dinlenmesi sart bende dusuk yaptm sanci hapi verdiler kendim dusurdum kurtaj istemedim korkudan.. Doktorlar hep dediki dinlenmen gerek rahim yoruluyomus bu kurtajda düşükte bana iki ay cocuk dusunme dedi zaten sana demistir doktor verilen sureye uy.. Ben doktorun dediği gibi 1 ay boyunca iliski yasamadm 2. Ayda da icine boslmama sklnde iliski yaşadım.. 7 ay sonunda tekrar hamile kaldm 🤗 ama dedgm gibi zorlu bi surec sen iyi hissetsen bile rahmin dinlenmesi sart