Hamile353535 21+6 yım detaylı ultrasonda 8*72 mm kist var dedi Doktor bu kistin doğum sendromlu olma riskini artırır dedi basına gelen var mı ? Yardımcı olur musunuz
Bora5832 Hamile353535 yeni doğum yaptım aynı sorun bizde de vardi kalbinde parlaklıkla beraber çok şükür şu an sağlıklı başka bir bulgu yoksa hiç stres yapmayın
ipekveatlas evet benim bebeğimde vardı hem sağ hem sollu birisi 5 birisi 6 mmdi geçti gitti eğer baska bi bulgu yoksa down sendromu ya da baska kromozomsal hastalık riskini arttırmıyo banada aynı seyi dediler geçti bile zaten en fazla 28. haftaya kadar geciyo
Hamile353535 ipekveatlas baska bi bulgu yok çok şükür sadece bu kist var ve büyük bi kist dendi down sendromlu olabilir dedi
Hamile353535 Teşekkür ederim yinede beyninde kist dedikleri için çok üzüldüm açıkcası koroid pleksus kisti dendi down olma riskini artıtır dendi gerçekten üzüldüm..
prenses_annesiiii Hamile353535 hiç üzülmeyin kalbinizi ferah tutun bizede iki tane var dendi 16. Hafta 20. Haftadayım detaylıda kaybolduğunu söylrdi doktor geçer inşallah
ipekveatlas Hamile353535 bana da dediler aynılarını neler yasadım.. ama hic öyle korkulcak bisey yokmus down sendromu olsaydı elbet baska bi bulgu cıkardı korkma. bi doktor dinledim 27 senelik doktorluk hayatınfa gecmeyen koroid pleksus kisti görmemis. (baska bulgu olmazsa)