Fatmakaplan Kızlar 12+3 hamileyim bugün gittim %100 erkek dedi acaba böyle diyipte değişen oldumu ☺️yanlış anlaşılmasın yakınlarım bişeyler almak istiyorda değişirmi acaba diye tereddüt ettim
ilaydaelcinn_1 Fatmakaplan sağlıkla gelsin inşallah miniğin 🤲🏻🌸 değişeni çok duyuyoruz malûm ama sizde istemiyorsanız inşallah değişmez 🙈❤️
Klcaysgl Fatmakaplan çok erken söylemiş bence hemen alişverişe yada sağa sola söyleme cinsiyet değişir üzülürsün cnm 17+3 haftalikken öğrendim garanti olsun diye 🤭
Berfinnatay Fatmakaplan Bende 12+5 haftamdayım,bugün kızımın olacağını öğrendim kız çocukları kendilerini geç belli eder diyorlar ama doktorum organlarının tümü oluştu,bacakları açık ve kendini gösterdi dedi
Fatmakaplan Meyman123 inanki bende şaşırdım hatta dedim ki tahminde bulunabilirmisin bu haftada dedim cinsiyeti kesin ki zaten dedi ☺️
Fatmakaplan ilaydaelcinn_1 bana hiç farketmez saglıklı olsunda inşallah 🥰sadece çok kesin konuşmasi benide şaşırttı
Fatmakaplan Klcaysgl ay bende söylemiyim o zaman ☺️bi tane daha oğlum var o 16 haftalıkken belli olmuştu o yüzden şaşırdım doktora
Meltemsalhogl Fatmakaplan ben de oglumu 11 haftada kesin erkek diye ögrenmistim ve degismedi erkek bebekler zaten hep daha erken belli oluyo cikintidan dolayı
Bebisiannesi Fatmakaplan 12. Haftada prenses diye öğrendiğimin fasülyemin Prens olması gibi bir durumum var 😂 16-17. Haftadan sonra kesin bişi diyebiliyorlar bence güvenmeyin derim
Sema97 Benim de çok net erkek görmesine rağmen 12.Haftada, sakın bi şey alma 1ay sonra tekrar gel dedi o zaman %100erkek dedi emindim ama iyice emin olmak istedim dedi
Aysenurbozdag  Kızlar tahmin edebilirmisiniz
Burcutf Fatmakaplan ilk gebeligimde 12. Haftada erkege benziyor dedi doktorumuz 15. Haftada kız olduğu ortaya çıktı. 😊
Birkuzucukbeklerken Fatmakaplan daha cok erken bence bisey aldırmayın su an cok şaşırdım doktorunuzun 12. Haftada %100 demesine