Cnsllll Merhaba arkadaşlar kız ismi alabilirmiyim değişik olursa sevinirim Lavin ismini istiyordum ama anlamı çığ heyelan olduğu için koyma dediler🤰🏻😑👼👼
Cemrreedemirci Cnsllll Lavin olmuyorsa Havin de güzel eşim kabul etse ve tabi en önemlisi kızım olsaydı 😁 koymak isterdim
Lulikli Cnsllll evin diye öğrencim vardı çok tatlı ve kibar bi kızdı. Kürtçe aşk demekmiş burda görmüştüm
gulsonmez27 Lulikli lisede evin diye arkadaşım vardı anlamı çok güzelmiş.Çocuk aklı işte evin diye isim mi olur demiştim 😬
Lulikli Cnsllll Kürtçeden gidildiği için öyle yazdım Türkçe isterseniz de bence larin, vera, talya isimleri çok güzel. Kızım olsaydı talya vera koyacaktım oğlum oluyor 😀
Cnsllll Lulikli Türkçe de olur türküm kürt isimleri hoşuma gidiyor ama larini de seçeneklerime koydum 🌸🌸
Lulikli gulsonmez27 valla ben de öğrencimi ilk görünce ne alaka ev, evin falan dedim burda isim tavsiyelerinde gördüm anlamını benim de çok hoşuma gitti 😅
Leylasiva21 Cnsllll Kızım olacak inşallah ismi Lorin Aydınlık anlaminda 🥰 heja (değerli) hivron (ayışığı) beğeniyorum güzel isimler