Deletedmom455465 Kızlar kendinizin ya da doktorunuzun mutlaka her gün tüket dediği bir yiyecek içecek var mi? Her gün düzenli yediğiniz bir şey?
Nilufer_ Deletedmom455465 doktorum sölemedi fakat ilk gebeliğimde, avakado-çiğ Kuruyemiş-ananas yedim
litfenama Deletedmom455465 doktorum önermedi ama hamilelikten önce de yumurta ve yoğurtsuz bir günüm geçmezdi. Yoğurdun yanında yemek yiyorum resmen hahaha
Bayancorek Deletedmom455465 Doktorum söylemedi ama ceviz+muz+peynir mutlaka yerim, kendisi sadece her gün yatmadan önce bir kase yoğurt yememi söyledi o yüzden aksatmadan ev yoğurdu yiyorum 😊
Deletedmom727271 Her gün kahvaltıda yumurta ve peynir mutlaka yerim. Ve maden suyu içiyorum her gün bir tane. Onun dışında pek yok her gün öyle dediğim. Haftada bir mutlaka balık et yada tavuk yerim onun dışında düzenli yediğim yok
Sureyya-22 Yoğurt peynir yumurta muz ceviz çiğ fındık ve badem mutlaka yerim. Tam buğday ekmeği yiyorum bir de. Haftada birkaç kez havuç da yemeye özen gösteriyorum. Haftada iki üç kez akşam yemeğinde protein oluyor. Avakado da bebek için oldukça faydalı ☺️