kendincebirii Merhaba hanımlar, 15 haftalık gebeydim… bugün bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim devlet hastanesindeyim şu an vajinal fitil verdiler fakat hiç ağrım yok kürtaj Nasıl olacak kan gelmezse kürtaj oluyor muyum bilgilendirir misiniz?
Nilufer_ kendincebirii çok geçmiş olsun bilgim yok ama yukarı çıksın diye yazıyorum. Rabbim yardımcınız olsun inşallah
kendincebirii Deletedmom455465 hiçbir belirtim yok kanamam da yok şu an doktora kontrole gittiğimizde ultrasonda fark ettik
Malikadir kendincebirii merhaba canım gecmis olsun. Bende devlette olmuştum. Vajinal fitil rahimi yumuşatmak için. Kanama olur parca parca et düşer. Sonra doktorlar bakar kürtaja gerek varsa yaparlar. Korkma birsey yok kendini kasma yeterli.
s_sila kendincebirii oncelikle cok gecmis olsun 😔😔 3 hafta once bnde oldum once ilac verdiler 1 saate yakin beklettiler son dakikalr cok sanci yapmisti snra uyutup kurtaj yapmislrdi
kendincebirii s_sila bana öğlen 3 gibi ilaç verdiler hala ağrım kanamam yok normal mi ne zaman kürtaj olurum bugün olur muyum çok başım ağrıyor Ya
kendincebirii s_sila çok sağolun bu arada size de çok çok geçmiş olsun Rabbim inşallah kucağımızı boş bırakmaz ağlayarak yapıyorum bu duayı inşallah kabul olur 🥲💞
s_sila kendincebirii benim agrim baslamisti ama kanama yoktu icerde kanama var diyip hemen almislardi
s_sila kendincebirii aminnn insallah Allah yardimcimiz olsun insallah tez zamanda saglikla kucagimiza alacagimiz bi evlat nasip eder Rabbim tum isteyenlere😔😔
kendincebirii s_sila belki benimde öyledir ama hiç ilgilenmiyorlar birkere doktor geldi o kadar keşke özele gitseydim
s_sila kendincebirii aynen canim Allah doktorun da hayirlisini versin hayatimiz onlarin ellerinde resmen😔
kendincebirii s_sila ağrı nasıl oluyor şu an biraz bel ağrım var ama ara ara gelip gidiyor hemen bu gece kürtaj olur muyum acaba 🥺