dilara_cinar99 Aranızda gebeliğinde hurma tüketen var mı kaçıncı haftada başladınız ve kaçıncı haftada doğum yaptınız 😊
Rabiaseher dilara_cinar99 en başından yemek faydalı günde 1 2 tane son aylarda biraz cogalta bilirsin doğumu kolaylastiriyomus ama bana fayda etmemişti 40 haftalıkken doğum yapmıştım ama faydalı bebek için
1408 dilara_cinar99 ben ilk hamileliğimden beri yiyorum 23 gün önce doğum yaptım hala yiyorum süt yapıyormus
Betus32 dilara_cinar99 bende yiyorum 14 haftama girdim. İncir de yiyorum günde 1 tane yiyorum şimdilik.
Morprenses dilara_cinar99 37 de başladım 38+2 bu hafta kontrolde doğum gözükmedi bakalım ne zaman doğacak 🤣
dilara_cinar99 Azizecikk Benim Doktorum 34. Haftada yememde bı sakınca görmedi bı sor sende istersen😊
kizininannesi 1408 neden zorunlu oldunuz acaba? Bende 37 deyim bebek dönmemiş o sebepten ötürü falan mı acaba? Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün 🙏
Nurdanb Doktorum bana ilk kontrolde tuketmemem gereken bir kaç söyledi hurmada vardı. Ileriki haftaları bilemem ama siz mutlaka bunu doktorunuza danışın
Ervasenaa Benim doktorum 32. Haftada yemeye başlamamı söylemişti şuan 38+3 haftalığım günde 5-7 yiyorum
1408 kizininannesi teşekkür ederim bi gün akşamı karnım da aşırı gerginlik şişkinlik vardı doktoruma yazdım ben aslın da kontrol amaçlı gitmiştim gel bakalım dedi suyum çoğalmış karnım da aşırı gergindi nst bağladı bebeğin kalp atışları yüksek çıktı doktor riske atamam dedi
gldn065807 dilara_cinar99 ben sorduğumda 37 haftada başla onun öncesinde yeme dedi canın isterse bir tane yiyebilirsin dedi bende 37 haftada basliycam
Grayworldinsideme Hurma neden yenmiyor gebelikte arkadaşlar? İlk defa duydum. Ben hep tüketiyorum hurma
Nurdanb Grayworldinsideme Allah korusun düşüğe sebep olabiliyormuş sanırım ilk baslarda bana doktorum yeme demişti özellikle de sormadım